Συλλήψεις σε Αιγάλεω και Χαϊδάρι

 

 

 

syllipsi

 

 

  Συνελήφθησαν, το τελευταίο τετραήμερο, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, τέσσερα (4) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα:

1. Την 24-9-2017 συνελήφθη στο Χαϊδάρι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 51χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 9 ετών, για υπεξαίρεση άνω των 120.000 ευρώ.

2. Την 25-9-2017 συνελήφθη στο Αιγάλεω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγάλεω, ένας 63χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρείς (3) καταδικαστικές αποφάσεις, με τις οποίες του είχαν επιβληθεί ποινές φυλάκισης καθώς και η χρηματικό ποινή των -5.900- ευρώ για φοροδιαφυγή και για παραβάσεις του Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και του Γ.Ο.Κ.

3.Την 26-9-2017 συνελήφθη στο Περιστέρι, από αστυνομικούς Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης καθώς και καταδικαστική απόφαση, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 10 ετών για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση καθώς και για απάτη μεγάλης αξίας. Ειδικότερα, η δίωξη του αφορά στην συμμετοχή του, από το 2010 έως το 2013, σε περισσότερες από είκοσι περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων.

Επιπλέον, σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία εντός οικίας καθώς και καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Κ.Ο.Κ.

4.Την 26-9-2017 συνελήφθη στις Αφίδνες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 35χρονος υπήκοος Ρουμανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Εθνικό Ένταλμα Σύλληψης των Γερμανικών Αρχών για ένοπλη ληστεία με επικίνδυνη σωματική βλάβη, που είχε διαπραχθεί την 28-1-2017 στη Γερμανία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.