ACROPOLIS FC ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

«ΒΑΖΟΥΝ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ»!

 

 

 

Μεγάλη η πορεία του στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο, αλλά και η αγάπη και η… τρέλα του για το άθλημα. Ένας και μοναδικός ο Μαρίνος Παπαντωνόπουλος (φώτο), ο δημιουργός και Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας βετεράνων, ACROPOLIS FC, η οποία διοργανώνει συνεχώς παιχνίδια με σκοπό την στήριξη ευπαθών ομάδων και συνανθρώπων μας. Έτσι, παράλληλα με τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Μαρίνος Παπαντωνόπουλος και ο ACROPOLIS FC, αρχίζουν τους ποδοσφαιρικούς αγώνες για φιλανθρωπικό και αλληλέγγυο σκοπό, δείχνοντας ότι και το μεγαλείο του ποδοσφαίρου, δεν αφορά μόνο την δόξα ή, το αποτέλεσμα, αλλά πρωτίστως την στήριξη, την συμπαράσταση και την αγάπη, προς αυτούς που χρειάζονται την άδολη βοήθεια μας. Και ο Μαρίνος Παπαντωνόπουλος με τους συνεργάτες του φωνάζουν πάντα… «παρών» όταν είναι για καλό σκοπό.
Ο ACROPOLIS FC την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο SOCCER ACTION και ο σύλλογος Παιδοπωλητών Ελλάδας «Βάζουν γκολ στην φτώχεια», ενώ την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο Οριζομύλων Αιγάλεω οι βετεράνοι παίκτες του ACROPOLIS FC υποδέχονται την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ Θήβας, σε αγώνα για τον ίδιο σκοπό.
Ο Μαρίνος Παπαντωνόπουλος καλεί όλους τους ποδοσφαιρόφιλους του Αιγάλεω να δώσουν δυναμικό παρών στα δύο αυτά ματς και όλοι να από κοινού να «βάλουμε γκολ στην φτώχεια»!