ΑΠΟ TH ΝΕΡΑΝΤΖΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ

ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

 

 

 

listia

 

 

 

Απόπειρα ληστείας έγινε το βράδυ της 21ης Ιουλίου στην οδό Κερασούντος στο Αιγάλεω. Η ώρα ήταν γύρω στις 11:45 όταν μαζεύτηκαν τρεις μηχανές της αστυνομίας κάτω από το σπίτι μετά από τηλέφωνο κάποιου γείτονα ο οποίος είδε τους δράστες να προσπαθούν να μπουν. Κόσμος μαζεύτηκε καθώς άκουσαν έναν από τους αστυνομικούς να μιλάει από τον δρόμο στο μπαλκόνι του διπλανού σπιτιού, σε μια κυρία για να διαπιστώσει αν ήταν μόνη της και αν ήταν όλα καλά, λόγω του τηλεφωνήματος που δέχτηκαν για την ληστεία. Μάλιστα οι δράστες προσπαθώντας να φύγουν από το σπίτι, αφού κατάλαβαν πως τους είδαν, πήδηξαν από το μπαλκόνι πάνω σε μια νερατζιά και εξαφανίστηκαν ακριβώς όπως ανέβηκαν, όταν είδαν πως δεν μπορούν να διαρρήξουν την μπροστινή είσοδο, σύμφωνα με δηλώσεις μαρτύρων. Συγγενείς που έμεναν στον ίδιο δρόμο μας είπαν πως οι κάτοικοι του σπιτιού δεν έλλειπαν για διακοπές αλλά έλλειπαν προσωρινά από το σπίτι, προφανώς για κάποια δουλειά και έτσι οι δράστες βρήκαν την ευκαιρία να προσπαθήσουν να μπουν.

Δεν είναι γνωστό αν οι ληστές τώρα πια λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως παλαιότερα που παρακολουθούσαν πότε θα φύγουν οι κάτοικοι για διακοπές και μάρκαραν τα σπίτια.

Το γνωστό τελικά είναι πως η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί με γοργούς ρυθμούς και οι εγκληματίες δεν φοβούνται να μπαίνουν σε σπίτια ακόμη και μια ώρα που ο κόσμος ακόμη κυκλοφορεί, ή ακόμη και όταν οι κάτοικοι του σπιτιού μπορεί να λείπουν απλά για μια δουλειά.

Το σίγουρο είναι ότι πολλοί δεν κοιμήθηκαν εκείνο το βράδυ.


ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ