Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΗΣ Τ.Ο. Ν.Δ. ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 ND AIGALEO

 

 


Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αιγάλεω.

Πρόεδρος από τις εκλογικές διαδικασίες αναδείχθηκε η Μιρέλλα Πουλάκου, ενώ στη νέα διοίκηση μετέχουν τα εννέα (9) μέλη που εκλέχθηκαν, όπως και ο υποψήφιος για την προεδρία κ. Βαγγέλης Ρέντζιος, ο οποίος πήρε ποσοστό άνω του 40% και βάσει καταστατικού μετέχει στο νέο σχήμα.

Σας παρουσιάζουμε την σύνθεση της Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, την κατανομή τομέων, καθώς και μικρά βιογραφικά για τους συμπολίτες μας, που μετέχουν σε αυτό.

 

 

poulakou

 

ΠΟΥΛΑΚΟΥ ΜΙΡΕΛΛΑ
Πρόεδρος

 

Απόφοιτη του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τελειόφοιτη του προγράμματος «Business Administration» στο Ε.Κ.Π.Α. Διετέλεσε για δύο χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου των Προπτυχιακών Φοιτητών της Θεολογικής Σχολής, καθώς και εκπρόσωπος των φοιτητών στη Σύγκλητο & την Κοσμητεία του Πανεπιστημίου. Είναι μέλος της B’ θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αιγάλεω, ενώ έχει υπάρξει μέλος στην επιτροπή Διαχ/σης Κοινωνικού Παντοπωλείου. Γενική Γραμματέας της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Αιγάλεω τα έτη 2010-2013 και μετέπειτα Πρόεδρος της οργάνωσης τα έτη 2013 - 2016 . Εργάζεται από τα φοιτητικά της χρόνια ως διοικητικός υπάλληλος στο Ε.Β.Ε.Α και στον Ο.Τ.Ε. Υπήρξε συνεργάτης της βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ κας Τσουμάνη – Σπέντζα Ευγενίας, καθώς του Υπουργού Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Κωστή Χατζηδάκη. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Personal Assistant σε ιδιωτικές - πολυεθνικές επιχειρήσεις.

 

 

 

testos

 

ΤΕΣΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Αναπληρωτής Πρόεδρος

 

Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Αιγάλεω τα έτη 2012-2016. Σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης έχει διατελέσει μέλος αρκετών Δημοτικών Επιτροπών του Δήμου Αιγάλεω, όπως παιδείας, χωροταξίας καθώς και μέλος της ΔΕΑΔΑ. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2006 και του 2010.  Διετέλεσε επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος & Γεν. Γραμματέας στην Ένωση Ε.Β.Ε Αιγάλεω και εκλεγμένο μέλος στην Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Αθήνας. Στέλεχος της Ν.Δ. Αιγάλεω έχοντας διατελέσει πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Ν.Δ Λιούμη- Αιγάλεω, μέλος της Β8 Νομαρχιακής Οργάνωσης της Ν.Δ. καθώς και περιφερειάρχης της ΔΑΚΜΕ στη Β8 ΝΟΔΕ.

 

 

 

argianas

 

ΑΡΓΙΑΝΑΣ ΗΛΙΑΣ
Γραμματέας
Υπεύθυνος Τομέα Επιμόρφωσης Στελεχών

 

Βιοχημικός– Χημικός. Απόφοιτος Ε.Κ.Π.Α και Αμερικανικού Πανεπιστημίου. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται  στο χώρο της εκπαίδευσης . Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών και του ΔΗ.ΚΙ.ΧΗ.
Εκλεγμένο μέλος της ΔΗΜ.ΤΟ. Αιγάλεω από το 2012.

 

sgardeli

 

 

ΣΓΑΡΔΕΛΗ ΜΑΡΙΑ
Ταμίας
Υπεύθυνη Τομέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Συνιδιοκτήτρια σε οικογενειακή επιχείρηση μαζικής εστίασης στο Αιγάλεω. Έχει εργαστεί ως υπεύθυνη γραμματειακής υποστήριξης στην ΕΡΤ Α.Ε., στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και στο Υπουργείο Εσωτερικών. Με γνώσεις Δημόσιας Διοίκησης Παντείου Πανεπιστημίου και άριστη γνώση Αγγλικών. Το νεότερο μέλος της Β8 Νομαρχιάκης Οργάνωσης της Ν.Δ. τα έτη 2010 – 2013 και μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγάλεω από το 2012. Επίσης είναι μέλος στην Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Αιγάλεω

 

spirakopoulos

 

ΣΠΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Πολιτικός Σχεδιασμός
Υπεύθυνος Τομέα  Επιστημονικών Φορέων


Ιατρός- Παθολόγος. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Μετρ στο σκάκι και Πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω. Ήταν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής το 2014 με το συνδυασμό του κ. Κουμουτσάκου. Εκλεγμένο μέλος στη ΔΗΜ.ΤΟ. Αιγάλεω
το 2012 .

 

varvitsioti

 

 

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ – ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
Υπεύθυνη Τομέα Γυναικείων Θεμάτων

Συνταξιούχος και μητέρα τριών παιδιών. Στο παρελθόν εργάσθηκε στο γραφείο του Νομάρχη Αθηνών Δυτικής Αθήνας. Υπήρξε σύμβουλος του Υφυπουργού Εργασίας. Επιπλέον εργάσθηκε στις Διευθύνσεις: Πολεοδομίας, Πρόνοιας και Υγείας, ενώ διετέλεσε Προϊσταμένη στη Δ/νση Εργασίας & Μεταναστών. Είχε έντονη συνδικαλιστική δράση στο Σύλλογο Εργαζομένων της Νομαρχίας ενώ είχε υπηρετήσει και στο παρελθόν ως Γραμματέας της ΔΗΜ.ΤΟ. Ν.Δ. Κέντρο Αιγάλεω.

 

xalxakis

 

 

ΧΑΧΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Υπεύθυνος Τομέα Παραγωγικών Φορέων

Απόφοιτος του University of Teesside «Bachelor of Arts with Honours & Business Management».
Εργάστηκε στον τομέα των πωλήσεων σε Εμπορικές Εταιρείες. Ιδιοκτήτης Ασφαλιστικής εταιρείας στο Αιγάλεω τα τελευταία 14 χρόνια. Διετέλεσε από πολύ μικρή ηλικία μέλος του Δ.Σ. της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Αιγάλεω, της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Ιεράπολη Αιγάλεω καθώς και Τομεάρχης ΝΔ της Β6 ΝΟΔΕ

 

giaredi

 

 

ΓΙΑΡΕΝΤΗ ΑΝΝΑ - ΜΑΡΙΑ
Υπεύθυνη Τομέα Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε
Υπεύθυνη Εκλογικής Ετοιμότητας

Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός (Master), με διπλωματική εργασία Κέντρου Συνεδριακού Τουρισμού και με ερευνητική για την Αρχιτεκτονική των «Ξενία».  Μιλάει Αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά, ενώ γνωρίζει πιάνο και αρμονία. Διετέλεσε Υπεύθυνη της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ του τμήματος Αρχιτεκτόνων Ξάνθης. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου "ΕΣΘΗΣ".

 

antonelos

 

 

ΑΝΤΩΝΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Υπεύθυνος Τομέα Συνδικαλισμού

Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Εργάζεται ως οδηγός από το 2005 στην Ο.ΣΥ (πρώην ΕΘΕΛ). Υποψήφιος με τη ΔΑΚΕ εργαζομένων της ΕΘΕΛ. Αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος το 2014 με το συνδυασμό  «Συμμαχία για το Αιγάλεω». Εκλεγμένο μέλος  της ΔΗΜ.ΤΟ. Ν.Δ Κέντρο Αιγάλεω τα έτη 2009 - 2012 και Ταμίας της ΔΗΜ.ΤΟ. Ν.Δ Αιγάλεω τα έτη 2012 - 2016.

 

 

retzios

 

ΡΕΝΤΖΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Υπέυθυνος Τομέα Υποδομών

Αξιωματικός Π.Ν ε.α . Διετέλεσε Αναπλ. Πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Α από το 2013 έως το 2015. Ήταν Αναπλ. Γραμματέας Σχέσεων- Κοινωνίας της  Ν.Δ από το 2013 έως το 2015. Κατείχε τη θέση του Περιφερειάρχη Οργανωτικού της Ν.Δ Σύρου- Πάρου –Νάξου –Αμοργού από το 2009 έως το 2010, Κυκλάδων κατά τα έτη 2010 – 2013, καθώς και Δωδεκανήσου από το 2013 έως το 2015.

 

voukelatos

 

 

ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Πρόεδρος Ο.Ν.ΝΕ.Δ Αιγάλεω

Απόφοιτος του τμήματος «Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής» του Πανεπιστημίου Πειραιά. Έχει διατελέσει μέλος της Δ.Α.Π-.Ν.Δ.Φ.Κ. κατά τα φοιτητικά του χρόνια, ενώ είναι εκλεγμένο μέλος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Αιγάλεω από το 2010. Επίσης έχει διατελέσει Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της Β3 Νομαρχιακής Ο.Ν.ΝΕ.Δ για τους Δήμους της Δυτικής Αθήνας.

 

 

 

giannoulis onneditis

 

 ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Τ.Ο. ΝΔ
Ο δραστήριος συμπολίτης μας Νίκος Γιαννούλης είναι ο νέος υπεύθυνος στον τομέα μητρώου μελών της Τ.Ο. ΝΔ, έπειτα από την ανάδειξη της νέας διοίκησης κατά τις πρόσφατες εκλογές στην πόλη μας. Ο Νίκος Γιαννούλης εργάζεται τα τελευταία 10 χρόνια ως υπάλληλος σε εταιρεία με συστήματα και υπηρεσίες προσωπικού ασφαλείας. Το 2010 εκλέγεται για πρώτη φορά μέλος στην Ο.Ν.ΝΕ.Δ Αιγάλεω . Επανεκλέχτηκε  το 2013 και ανέλαβε υπεύθυνος στον τομέα «Τοπικής Αυτοδιοίκησης» της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Αιγάλεω .