Η ΠΙΤΑ ΤΩΝ ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ

ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 PITA arxiki 2

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή  της ετήσιας βασιλόπιτας του σωματείου ρακοσυλλεκτών “Ο ΙΚΑΡΟΣ”  την  προηγούμενη Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στα γραφεία του , Αθηνάς και Ελβετίας 1 στο Αιγάλεω.
“Η συγκεκριμένη ημερομηνία αποτελεί ορόσημο για τους ρακοσυλλέκτες του Αιγάλεω” ,  επεσήμανε ο πρόεδρος κ. Αργύριος Λιγοψυχάκης αφού το σωματείο έκλεισε δύο έτη ζωής  από την δημιουργία του.    
Παράλληλα έγινε ένας σύντομος απολογισμός σχετικά με το ποιοι είναι οι ρακοσυλλέκτες  και ποιες είναι οι  δράσεις του σωματείου “ΙΚΑΡΟΣ” από την γεν. γραμματέα κα Φωτεινή Μπαστουνά.
Στην λιτή αλλά ζεστή εκδήλωση συμμετείχαν  και παρευρέθηκαν μέλη και φίλοι του σωματείου , καθώς και ,ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Νίκος Νικητάκης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Μάκης Ζάχαρης, ο κ. Στυλιανός Βασιλειάδης δημοτικός σύμβουλος  υπεύθυνος εποπτείας και συντονισμού δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού του Δήμου Αιγάλεω , ο κ. Λάμπρος Σκλαβούνος  δημοτικός σύμβουλος  και επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ο κ. Δημήτρης Μπογράκος  επικεφαλής του συνδιασμού ΩΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ , ο κ. Γιάννης Αργυράκης πρόεδρος του Αργυράκειου πολεμικού μουσείου Ηρακλείου Κρήτης,  καθώς και ο γνωστός σχεδιαστής μόδας κ. Γιάννης Γαλάτης.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του σωματείου ευχαριστούν  θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν.

 

 

 

rako 01

 

 

rako 02

 

 

 

`

 

 

rako 04

 

 

rako 05

 

 

 

 

rako 06

 

 

rako 07

 

 

 

rako 08

 

 

 

rako 09