kantzos

 

COME BACK ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ...!!!

 Όχι, δεν επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του... στην παράταξη επιστρέφει ο Γ. Κάντζος. Σε μια λιτή δήλωση τριών σειρών, ο υποψήφιος Δήμαρχος ανήρτησε χθες βράδυ στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, την απόφασή του να κάνει και ο ίδιος την δική του... στροφή προς τη Νέα Δημοκρατία την οποία τα χρόνια του μνημονιακού Σαμαρά είχε εγκαταλείψει, για τον (τότε) αντιμνημονιακό Καμμένο των ΑΝ.ΕΛ. Επιστρέφει στην παράταξη που γαλουχήθηκε, όπως αναφέρει, ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι... ο "Μεϊμαρ" είναι ο λόγος!!! Ελπίζουμε να μας εξηγήσει σε δεύτερο χρόνο, το επί της ουσίας πολιτικό του σκεπτικό.

Όπως και να'χει, ήδη στους κόλπους της Ν.Δ. υπάρχει η βεβαιότητα ότι αρκετοί -αν όχι όλοι- από αυτούς που είχαν φύγει από το κόμμα, θα επιστρέψουν αργά ή γρήγορα στις "ρίζες" τους, για τον απλούστατο λόγο ότι... από τη μία ο Μεϊμαράκης μπορεί να συσπειρώσει και να "επαναπατρίσει" και από την άλλη, διότι οι ΑΝ.ΕΛ δεν θα έχουν καμία τύχη σε αυτές τις εκλογές και κάποιοι κινδυνεύουν θα μείνουν πολιτικά "άστεγοι".

 

Ακολουθεί η δήλωση του Γ. Κάντζου...:

Επιστρέφω στις ρίζες μου!
στην παράταξη που γαλουχήθηκα και για αυτήν αγωνίστηκα επί δεκαετίες, στην παράταξη του μέσου Έλληνα, στην παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που σήμερα έχει πρόεδρο τον συναγωνιστή από τα χρόνια της ONNEΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Γιάννης Κάντζος - υποψήφιος δήμαρχος Αιγάλεω