ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ … ΝΗΠΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ!!!


Σκληρή και… αριστερή είναι η κόντρα που έχει ξεσπάσει στο Αιγάλεω σχετικά με την κατασκευή του 5ου Βρεφονηπιακού Σταθμού δίπλα από το «ΠΑΤΙΝΑΖ» στο Μπαρουτάδικο. Θυμίζουμε ότι η υπόθεση έχει ξεκινήσει επί θητείας Καρδαρά, όπου είχαμε τα φαινόμενα ανοιχτών συγκεντρώσεων (με ΜΑΤ ή, χωρίς), συνελεύσεων, αντεγκλήσεων, τοπικών δημοψηφισμάτων και ούτω καθ’ εξής, αλλά παρότι αποφασίστηκε η κατασκευή, ο θεμέλιος λίθος δεν μπήκε. Και φτάνουμε στο τώρα, όπου ο Δήμος Αιγάλεω (διοίκηση ΣΥΡΙΖΑ) με επίσημη ανακοίνωση του επιχειρηματολογεί το γιατί ο Βρεφονηπιακός Σταθμός πρέπει να γίνει, ενώ ακολούθησε άμεση και σκληρή απάντηση της Πρωτοβουλίας Κατοίκων Αιγάλεω για το Μπαρουτάδικο (όπου εκτός των άλλων πρωτοστατεί ο υποψήφιος Δήμαρχος - δημοτικός σύμβουλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κ. Πέτρος Παπανικολάου μαζί με πολλούς συμπολίτες μας από τον ευρύτερο αριστερό χώρο και όχι μόνο), στην οποία κάνουν λόγο για κατά συρροή ψέματα του Δήμου (ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ).
Ακολουθούν οι ανακοινώσεις του Δήμου και της Πρωτοβουλίας.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αιγάλεω 7/10/2014
ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο 5ος ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ «ΠΑΤΙΝΑΖ»

ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Το 1980 οι κυβερνήσεις Καραμανλή - Ράλλη, αφού έχουν «ολοκληρώσει» την άναρχη φύτευση στο άλσος του Μπαρουτάδικου και τη χωροθέτηση ΤΕΙ, Σχολείων, ΟΑΕΔ και ΕΑΚ, μοιράζουν εκτάσεις στην περίμετρο εκτός άλσους σε υπουργεία. Το χώρο του «Πατινάζ» παραχωρούν στο Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας. Η διοίκηση Σπηλιόπουλου 1983 και το Δημοτικό Συμβούλιο διεκδικούν την κατασκευή στο χώρο, παιδικού σταθμού, από το κράτος. Το 1987 η διοίκηση Μυστακόπουλου καταλαμβάνει το εγκαταλελειμμένο οικόπεδο που είχε γίνει σκουπιδότοπος, τον αποδίδει για χρήση στους κατοίκους διαμορφώνοντας το «Πατινάζ» και ένα μικρό αναψυκτήριο, αφήνοντας την απαιτούμενη έκταση για την κατασκευή του παιδικού σταθμού που διεκδικεί από το κράτος και στο χώρο αυτό φυτεύει μερικά δενδρύλλια, γκαζόν, με σκοπό να αποτρέψει τη συνέχεια εναπόθεσης μπαζών και απορριμμάτων. Το 2008 στη διοίκηση Καλογερόπουλου, παραχωρείται ο χώρος από την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου, με πενταετή ρήτρα αναστολής, για την αποκλειστική κατασκευή παιδικού σταθμού από τον Δήμο. Εντάσσει το έργο στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας και στο ΕΣΠΑ. Η Περιφέρεια πραγματοποιεί διαγωνισμό και στα τέλη του 2011 εγκαθίσταται εργολάβος. Τότε αρχίζουν οι αντιδράσεις περιοίκων και κατοίκων της περιοχής για την «τσιμεντοποίηση» του Άλσους (θυμίζουμε ότι πρόκειται για οικοδομήσιμο οικόπεδο εκτός άλσους με συντελεστή 0,8, ενώ ο Παιδικός σταθμός κατασκευάζεται με 0,4), για «αιφνιδιασμό», για «υποβάθμιση» της περιοχής, ακόμα και για εργολαβικά συμφέροντα (!!!). Προσφεύγουν για ασφαλιστικά μέτρα στον ΣτΕ (2013) που απορρίπτονται.

Στις 28 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε τοπικό δημοψήφισμα στο Λιούμη, που με 82% εγκρίνει την κατασκευή Παιδικού Σταθμού.
Το έργο σώζεται τελευταία στιγμή γιατί λόγω καθυστερήσεων απεντάσσεται στις 14/5/2014 και επανεντάσσεται με πολλή προσπάθεια στις 26/7/2014.
Η διεκδίκηση κατασκευής υποστηριζόταν πάντα, από ομόφωνες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Μόνο στο τελευταίο που πραγματοποιήθηκε στις 25/9/2014 ένας σύμβουλος (παράταξη) διαφώνησε.
Η ακύρωση κατασκευής σημαίνει οριστική απώλεια 1,2 εκατομμυρίου ευρώ από το ΕΣΠΑ για την πόλη. Επαναφορά του οικοπέδου στο Υπουργείο μετά το 2015 και φυσικά ένταξή του στο περίφημο Μνημονιακό «Ταμείο Αξιοποίησης (ΤΑΙΠΕΔ) δηλ. τσιμεντοποίησης και εκποίησης της Δημόσιας Περιουσίας» και εδώ με πολύ μεγαλύτερο συντελεστή.

Το Δημοτικό Συμβούλιο υποστηρίζει την ταχύτερη δυνατή υλοποίηση του απαραίτητου, εδώ και 30 χρόνια, κοινωνικού έργου για την περιοχή. Γιατί η περιοχή του Λιούμη είναι η μόνη περιοχή χωρίς κατάλληλο ιδιόκτητο δημοτικό σταθμό, με μόνο έναν παιδικό σταθμό (Μορμόλης) σε ακατάλληλο ενοικιαζόμενο κτίριο (ο άλλος στην οδό Αγ. Γεωργίου έκλεισε ως ακατάλληλος), που δεν λειτουργεί γιατί πρέπει να γίνουν εργασίες αποκατάστασης ασφαλείας.

Λόγω οικονομικής αδυναμίας, χρονοβόρων διαδικασιών, χαρακτηρισμού και απόκτηση κατάλληλου χώρου, η περιοχή Λιούμη θα αποκτήσει στην καλύτερη περίπτωση αν αλλάξει ριζικά η οικονομική κατάσταση στην χώρα, τον πρώτο από τους αναγκαίους 2 τουλάχιστον παιδικούς σταθμούς μετά το 2020, έχοντας μέχρι τότε, τα παιδιά της περιοχής σε ακατάλληλο κτίριο και «σκορπώντας» τα σε όλο τα Αιγάλεω.
Το χαμηλό ύψος του κτιρίου (435,40 τ.μ θα έχει ύψος 4,50μέτρα και το υπόλοιπο 115,02 τ.μ ύψος 7,50 μέτρα) με κάλυψη 655,34 τετραγωνικών μέτρων (Υπόγειο 155,28 τ.μ, Ισόγειο 550,42 τ.μ & Α’ Όροφος 115,02 τ.μ) σε οικόπεδο 2.121,81 τ.μ. (Ελεύθερος χώρος 1466,47τ.μ.), η υψηλή φύτευση και προσθήκη 55 νέων δένδρων, η απόδοση της προβλεπόμενης στο προαύλιο παιδικής χαράς μετά τις ώρες λειτουργίας του στα παιδιά της περιοχής, δεν δικαιολογούν τις κραυγές για «τσιμεντοποίηση» που ενώνουν ευαισθησίες και μικροϊδιοτέλειες. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή ειλικρινούς λαϊκής αγανάκτησης απέναντι σε άθλιες κυβερνητικές πολιτικές και συμπεριφορές (μνημόνιο, διαφθορά, απολύσεις κ.λπ.) …μην πετάξουμε το μωρό με τα απόνερα.

Σας καλούμε να πάρετε μέρος στις λαϊκές συνελεύσεις προκειμένου να ενημερωθείτε, να στηρίξετε τις προσπάθειές μας και να συμβάλλετε στην υλοποίηση του έργου γιατί το δημόσιο συμφέρον είναι πάνω από μικροϊδιοτέλειες και μικροπολιτικές σκοπιμότητες

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο 5ος ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ (βλέπε ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ)
Με μια απίστευτη ανακοίνωσή του, ο Δήμος ΑΙΓΑΛΕΩ (όπως εκφράζεται πλέον με τη Διοίκηση της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ), γεμάτη ψέματα, απύθμενη υποκρισία, επιθετικότητα, και με τις καταδικαστέες λογικές του “κοινωνικού αποκλεισμού” και του Διχαστικού πολωτικού κλίματος που προωθεί, επανήλθε στο θέμα της κατασκευής του 5ου ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ Σταθμού, ΜΕΣΑ στο ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ, μπροστά από την πίστα του ΠΑΤΙΝΑΖ.
Με απίστευτα ΨΕΜΑΤΑ, βαφτίζοντας -σαν τους Μοναχούς του ΜΕΣΑΙΩΝΑ, το ψάρι-κρέας- νομίζουν οι της σημερινής Διοίκησης ότι θα αποφύγουν την κριτική που ασκεί ο λαός τού Λιούμη και όλο το Αιγάλεω για το Διαχρονικό Σκάνδαλο.
Από πού να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς με την απαράδεκτη ανακοίνωση του Δήμου:
ΨΕΜΑ 1ον: Στον χώρο του ΠΑΤΙΝΑΖ και στον χώρο έμπροσθεν της πίστας, «φυτεύθηκαν μερικά δενδρύλλια και γκαζόν...».
Τα δενδρύλλια έγιναν δένδρα στο μεταξύ... Το γκαζόν αφέθηκε απ' όλες τις Διοικήσεις και μαράθηκε.
Η δε πίστα του ΠΑΤΙΝΑΖ, η ΜΟΝΗ σε ολόκληρη την Αττική κάποτε, για την οποία ο προκάτοχος του Δημ. Μπίρμπα, επικεφαλής της Ανάπλασης Γιάννης Μυστακόπουλος, ξόδεψε δεκάδες εκατομμύρια παλαιές δραχμές, αφέθηκε στην τύχη της, με διάσπαρτες πλέον κακοτεχνίες, με πλάκες ξεκολλημένες, με νερά που λιμνάζουν, σκουπιδαριό απίστευτο, απ' όλες τις Δημοτικές Αρχές που ΔΗΘΕΝ κόπτονται για τη Νεολαία και τους “εναλλακτικούς” τρόπους Άθλησης και Ψυχαγωγίας.
ΨΕΜΑ 2ο: Ο λαός του Λιούμη με 82% ενέκρινε σε δημοψήφισμα την ανέγερση του Σταθμού... Στο τερατώδες αυτό ΨΕΜΑ, ο Λαός του Λιούμη απάντησε με ΑΠΟΧΗ σε ποσοστό 94%, αφού στο ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ που προκήρυξε ο προηγούμενος Δήμαρχος, συνεπικουρούμενος από τον Δημ. Μπίρμπα, σε σύνολο 9.000 ψηφοφόρων του Λιούμη, ψήφισαν μόλις 505, με 413(!!!) να λένε ΝΑΙ στο ψευδοερώτημα του ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. Στο μυαλό του Δημήτρη Μπίρμπα θεωρείται επιτυχία και ποσοστό 82%, το γεγονός ότι παρά την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, με αεροπανώ, με φυλλάδια, με φωνές μέσα στις γειτονιές, με τηλεφωνικές προσκλήσεις, με ενημερώσεις και φυλλάδια, ακόμα και στα παγκάρια των εκκλησιών, λιγότεροι από 50% των εγγεγραμμένων, ψήφισαν να γίνει ο Σταθμός στο Πατινάζ...
Τι να πει κανείς για την κατάντια τους;
ΨΕΜΑ 3ο: Γράφουν στην ανακοίνωσή τους ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε τελεσίδικα... Άλλο τερατώδες ψέμα, αφού ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, η οποία πρόκειται να συζητηθεί στα τέλη Νοέμβρη 2014...
Άρα, η υπόθεση ΕΚΚΡΕΜΟΔΙΚΕΙ και οποιαδήποτε πράξη του Δήμου Αιγάλεω, προ της ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ εκδίκασης και απόφασης, συνιστά ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ και ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, σεβασμού στους νόμους, στους οποίους υποτίθεται ο Δημήτρης Μπίρμπας και οι Συν Αυτώ, έδωσαν τον νόμιμο όρκο, πριν από λίγο καιρό...
Άρα, αν τολμήσουν και μπουν στον χώρο, θα αντιμετωπίσουν τον νόμο και θα μηνυθούν για τις προαναφερόμενες κατηγορίες, αφού η προσπάθειά τους αντιβαίνει κάθε λογική και δεν σκοπεύει σε τίποτε άλλο, από τη δημιουργία τετελεσμένων.
ΨΕΜΑ 4ον: «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ»... Δεν λένε, αποκρύπτοντας την ΑΛΗΘΕΙΑ ότι το έργο που αναφέρουν, υπερκοστολογήθηκε σε 2.200.000 € που σημαίνει, περίπου 4.000(!!!) € το τετραγωνικό, σε τσάμπα οικόπεδο. Ο πρώτος εργολάβος που μετά την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ των κατοίκων, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, είχε ομολογήσει ότι ΕΔΩΣΕ έκπτωση 50%(!!!), δηλαδή 50% ήταν η υπερκοστολόγηση του έργου, για να το αναλάβει ο επόμενος στη σειρά (από τους τρεις που συμμετείχαν στον διαγωνισμό), με μικρότερη έκπτωση (άρα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ και αυξημένο κόστος του έργου), άρα ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΚΙ ΕΔΩ, ΟΤΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ, με ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝ κόστος (άσχετα βέβαια με το γεγονός ότι υπάρχει το Ε.Σ.Π.Α.!).
ΨΕΜΑ 5ον: Ο χώρος αν δεν γίνει ο Σταθμός, θα γυρίσει στο ΤΑΙΠΕΔ και εκείνο θα το πουλήσει για να γίνουν πολυκατοικίες... Ουδέν ΨΕΥΔΕΣΤΕΡΟ και ΑΝΑΛΗΘΕΣ...
Ο χώρος, κι αν ακόμα ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ, όπως άλλωστε ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ, ανήκει στον αιγαλιώτικο λαό... Κι αν ακόμα το ΤΑΙΠΕΔ των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου, το πουλήσει, θα θέλαμε να μάθουμε τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά του «συντρόφου» Δημήτρη Μπίρμπα για το θέμα του ΤΑΙΠΕΔ... Θα διατηρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ αν έλθει στην εξουσία το ΤΑΙΠΕΔ το αμαρτωλό και αυτό που ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ Ο “ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ” ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΤΟ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ 5ου ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ;
Ο ΑΙΓΑΛΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ το Μπαρουτάδικο (ή ότι απόμεινε απ' αυτό) σε κάθε σπιθαμή του, ...αγαπητέ κ. Μπίρμπα.
Οι ψεύτικες ρουκέτες λοιπόν, περί εκποίησης του χώρου από το ΤΑΙΠΕΔ, που θα καταργήσει το κόμμα σας, μόλις βγει σε λίγους μήνες στην εξουσία, σε τι αποσκοπούν λοιπόν;...
Ο νοών νοείτω...
ΨΕΜΑ 6ο: Γράφουν στην περιβόητη ανακοίνωσή τους ότι λόγω οικονομικής αδυναμίας (sic!!!), χρονοβόρων διαδικασιών, χαρακτηρισμού και απόκτησης κατάλληλου χώρου, δεν έκαναν όλα αυτά τα χρόνια το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ... Αφουγκραζόμενοι την ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ των κατοίκων, να ξεκινούσαν εδώ και 3 τουλάχιστον χρόνια τις διαδικασίες για ένταξη και κατασκευή, χαρακτηρισμό κ.τ.λ. στα κλειστά Δημοτικά Σχολεία της οδού Πελοποννήσου ή στον χώρο δίπλα στο MyMarket της οδού Εδέσσης ή στο οικόπεδο της οδού Αγ. Γεωργίου ή στο κτίριο της Κορυτσάς και Αριστείδου (πρώην Δημοτικό Σχολείο) κ.τ.λ.
Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ: Τσιμέντο στο Μπαρουτάδικο. Ο ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΣ: ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στα σχέδιά τους, στα ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, στα σχέδια παράδοσης του Μπαρουτάδικου.
ΨΕΜΑ 7ον: Κλείνοντας την ανακοίνωσή τους γράφουν για μικροϊδιοτέλειες και δήθεν “ευαισθησίες” που ενώνονται σε κραυγές...
Tους απαντάμε ότι ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΛΙΟΥΜΗ που τρία χρόνια παλεύει για τον ΧΩΡΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ, που θέλει τον χώρο ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΟ με το υπόλοιπο Μπαρουτάδικο, έναν χώρο παιχνιδιού, πρασίνου, αισθητικής απόλαυσης, έναν χώρο ΕΡΩΤΑ και κοινωνικής συναναστροφής των ΝΕΩΝ, έναν ΧΩΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΔΕΝ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ...
ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ το ΔΙΚΑΙΩΜΑ στη ζωή του, να ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ (μόλις 1,5 τ.μ. για κάθε πολίτη του Αιγάλεω), τον ελάχιστο ελεύθερο χώρο παιχνιδιού και αέρα...
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ... Όχι άλλο τσιμέντο στην πόλη μας κ. Μπίρμπα και οι υπόλοιποι...
Όσο για τις ιδιοτέλειες και τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες, αυτές τις αφήνουμε σε σας, στους ευκαιριακούς συμμάχους σας και στους εργολάβους σας...
Για όλ' αυτά λοιπόν και πολλά άλλα που θα αποκαλυφθούν στο άμεσο μέλλον, καλούμε όλους τους πολίτες του Λιούμη, όλους τους πολίτες του Αιγάλεω, να υπερασπιστούν το Μπαρουτάδικο, τον ελεύθερο χώρο του Πατινάζ... Ο εργολάβος του Μπίρμπα θα έχει την ίδια τύχη με τον εργολάβο του Καρδαρά... Επαγρύπνηση, ενεργητική αντίσταση στις Μπουλντόζες που καιροφυλακτούν να μπουν στον χώρο, και χρησιμοποίηση κάθε νόμιμου μέσου για να σταματήσουμε την επέλασή των, στον χώρο τού Μπαρουτάδικου.
ΟΧΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΣΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ.
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΛΙΟΥΜΗ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ.
ΟΧΙ ΚΕΡΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ...
ΧΩΡΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΧΑΡΑΣ, ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Πρωτοβουλία Κατοίκων Αιγάλεω για το Μπαρουτάδικο