Ανοικτή επιστολή Σταμάτη Σέρβου,

Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου,

Δήμου Αιγάλεω

 

 

 

Αγαπητοί φίλοι,

Δέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του Υποψηφίου Δημάρχου Λάμπρου Σκλαβούνου να είμαι εκ νέου Υποψήφιος για τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου Αιγάλεω με την παράταξη «Αιγάλεω Νέα Εποχή»,.

 

Το κοινό μας όραμα για τη νέα εποχή του Αιγάλεω εμπεριέχει τη βιώσιμη ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος, την ενίσχυση των υποδομών και του κοινωνικού τομέα. Στόχος μας είναι η αναβάθμιση του Δήμου σε ένα πρότυπο διαφανούς συμμετοχικήςαποτελεσματικής και φιλικής προς τον πολίτη αυτοδιοίκησης προωθώντας την καινοτομία και την ψηφιακή μετάβαση.

 

Από το 2014 και μετά, συμμετέχω ενεργά τα κοινά υπηρετώντας το Γονεϊκό Κίνημα, πιο συγκεκριμένα διατέλεσα και διατελώ Εκλεγμένο Μέλος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου, του 5ου Γυμνασίου, του 3ου Γενικού Λυκείου όπως και της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Αιγάλεω.

 

Επιπλέον αποτελώ ενεργό μέλος της Δημοτικής Παράταξης «Αιγάλεω Νέα Εποχή», Πολιτιστικών Συλλόγων και Τοπικών Οργανώσεων, παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σε όλα τα δημοτικά συμβούλια σαν ενεργός πολίτης από το 2019, εργαζόμενος πάντα με γνώμονα την ανιδιοτελή και εποικοδομητική επίλυση των προβλημάτων του Αιγάλεω, την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και την πρόοδο της νέας γενιάς.

 

Οι κοινές αρχές και αξίες που διέπουν τον Λάμπρο Σκλαβούνο αλλά και εμένα προσωπικά, είναι η ηθική, η σοβαρότητα, η τιμιότητα, η εργατικότητα και η συνέπεια. Πιστεύω μου είναι «Όχι να σε υπηρετούν αλλά να υπηρετείς (Non ministrare, sed ministrari)».

 

Προσωπικά δεσμεύομαι ότι ενωμένοι θα υπηρετήσουμε πίστα με νομιμότηταδικαιοσύνηδημιουργικότητα και προοδευτικότητα, τα κοινά προς όφελος όλων των συμπολιτών μας αλλά και της πόλης μας, του Αιγάλεω.

 

Μαζί Προχωράμε, Αλλάζουμε, Δημιουργούμε, το Αιγάλεω που θέλουμε.

Με εκτίμηση

Σταμάτης Σέρβος