Ο ΜΑΧΙΜΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟ

 

Στις επάλξεις για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Αιγάλεω και έμπρακτα πλέον ο συμπολίτης μας, μάχιμος δικηγόρος, Κορίνθιος την καταγωγή, κ. Ηλίας Μητσόπουλος, ο οποίος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» του υποψηφίου Δημάρχου κ. Λάμπρου Σκλαβούνου.

“Ο συνδημότης μας Ηλίας Μητσόπουλος είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω. Ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Αιγάλεω, όπου διατηρεί Δικηγορικό Γραφείο μαζί με την σύζυγό του Βάϊα Μαρία Τσαγγάρη Μητσοπούλου, με την οποίαν έχουν αποκτήσει δύο γιούς, ηλικίας επτά και τριών ετών. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ενώ σπουδάζει Δημοσιογραφία στο Ant1 MediaLab. Έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα με τακτική αρθρογραφία και επισήμανση προβλημάτων της πόλης μας σε τοπικά μέσα. Είναι διαχειριστής της ομάδας στο fb "Αιγάλεω η γειτονιά μας". Ως ενεργός πολίτης έχει επιδείξει ευαισθησία σε θέματα καθημερινότητας του πολίτη και ιδιαιτέρως των συμπολιτών μας ΑμεΑ.

Καλωσορίζουμε τον Ηλία στην Παράταξή μας και ευχόμαστε καλή επιτυχία τον κοινό μας αγώνα!”, αναφέρει στο δελτίο τύπου της η «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».