ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

DDDDDDX

 

 

Ο κ. Παναγιώτης Καλοχωρίδης, ορκίστηκε πριν λίγα 24ωρα, Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω, αντικαθιστώντας τον κ. Γιώργο Ζαμπέτα, όσο αφορά τον συνδυασμό “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ” του Δημάρχου κ. Γιάννη Γκίκα.

Ο Παναγιώτης Καλοχωρίδης, γεννήθηκε το 1960 στο Αιγάλεω και κατάγεται από προσφυγική οικογένεια. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός γιού. Από το 1986 έως το 1999 διατηρούσε εταιρεία Εισαγωγής Υφασμάτων. Το 1999 ασχολήθηκε με τον Κτηματομεσιτικό κλάδο και διατηρεί κτηματομεσιτική εταιρεία με έδρα το Αιγάλεω. Διατέλεσε Έφορος της Ποδοσφαιρικής Ομάδας της πόλης μας τη χρυσή εποχή της ομάδας στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Έχει διατελέσει Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κτηματομεσιτικού Συλλόγου Αθηνών. Από το 2002 ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση του Δήμου Αιγάλεω.

Στο διαδικτυακό του μήνυμα μεταξύ άλλων ο κ. Καλοχωρίδης, σημείωσε: «…ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΤΙΓΜΗ, ( αν και ο χρόνος είναι ελάχιστος) ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ !!!...».

Στην ορκωμοσία του κ. Καλοχωρίδη, παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας κ. Ανδρέας Λεωτσάκος (σχετική κεντρική φώτο, μαζί με το νέο Δημοτικό Σύμβουλο και τον Δήμαρχο Αιγάλεω, κ. Γιάννη Γκίκα).

 

 

MOUSKX