ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΗΝ "ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του σταθμού στάθμευσης αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στο Σταθμό «Αγία Μαρίνα» της γραμμής 3 του ΜΕΤΡΟ στο Αιγάλεω, η στάθμευση για τους επιβάτες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς θα είναι ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς έξτρα χρεώσεις

Συγκεκριμένα, οι επιβάτες θα δικαιούνται δωρεάν ημερήσια στάθμευση, με την επίδειξη επικυρωμένου εισιτηρίου, που είναι σε ισχύ την ημέρα στάθμευσης, καθώς και με την επίδειξη μηνιαίας ή ετήσιας κάρτας απεριορίστων διαδρομών. Οι κάτοχοι καρτών σε ισχύ, θα δικαιούνται και δωρεάν μηνιαία στάθμευση.

Ταυτόχρονα για τους μη χρήστες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς οι τιμές στάθμευσης θα είναι χαμηλές, σε μια προσπάθεια να βοηθηθεί η τοπική κοινωνία στις δεδομένες δυσμενείς οικονομικές συνθήκες.

Ο χώρος στάθμευσης, είναι χωρητικότητας 383 θέσεων, συμπεριλαμβανομένων και θέσεων στάθμευσης για ΑΜΕΑ. 

Σύμφωνα με την υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε κα Τάγκα, η ΔΩΡΕΑΝ στάθμευση για τους επιβάτες των ΜΜΜ είναι επ' αόριστον κι έχει ως με στόχο την προσέλκυση νέων επιβατών και την επιβράβευση των πιστών χρηστών, ενώ με αυτό τον τρόπο υιοθετούνται διεθνείς πρακτικές.

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ: