ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ...

ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΛΕΥΚΑΣ!!!

 

Συγκλονιστική και πρωτοφανής είναι η μαρτυρία της Αιγαλεώτισσας Λένας Ανδρακάκη (κάτοικος επί της Παλαιάς Καβάλας), η οποία ήταν αυτόπτης μάρτυρας της πτώσης μιας πελώριας λεύκας στο Αιγάλεω.
Συγκεκριμένα, όπως διηγείται η ίδια προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο αυτοκίνητο συμπολίτη μας, ενοίκου της προσκείμενης πολυκατοικίας επί της οδού Παλαιάς Καβάλας έναντι του 5ου νηπιαγωγείου Αιγάλεω, από την πτώση του δέντρου (λεύκα), την Τρίτη 1η Ιουλίου. Ευτυχώς που ήταν μεσημέρι και όχι ώρα αιχμής διέλευσης πεζών,  στον πεζόδρομο και κυρίως μικρών παιδιών αφού εκεί είναι και η παιδική χαρά. Ας μη φανταστούμε τι μπορούσε να είχε συμβεί αν αυτό συνέβαινε κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους μέχρι πριν από λίγες ημέρες, όπου δεκάδες μαθητές διέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο. (στα 10 μέτρα είναι η είσοδος).
Επισημαίνουμε δε, ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν άριστες. Οι υπεύθυνοι ας λάβουν τα μέτρα τους για έλεγχο στατικότητας των πανύψηλων (ακατάλληλων) δέντρων σε πεζοδρόμια, παιδικές χαρές και πλατείες. Ο κίνδυνος παραμονεύει και δε θα έχουμε πάντα την τύχη με το μέρος μας.
 
 
 
Ευχαριστούμε την Λένα Ανδρακάκη για τις φωτογραφίες και το ρεπορταζ