ΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ

ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗ

PADEL1ARX

 

 

Θλίψη σκόρπισε στην πόλη της Αγίας Βαρβάρας, η είδηση της απώλειας του Παντελή Μανουσαρίδη, ο οποίος έφυγε από κοντά μας το απόγευμα της Τρίτης 4 Ιανουαρίου 2021.

Γεννημένος το 1955, ο συμπολίτης μας Παντελής Μανουσαρίδης, είχε ιστορική – επιτυχημένη επαγγελματική διαδρομή με το CAFÉ BAR “GALLERY” (επί της Μεγ. Αλεξάνδρου), όπου από το 1983 έως το 2016,… λαός και λαός πέρασε από εκεί για τον καφέ του, το ποτό του, ή, μια… παρτίδα τάβλι (όπως και για τα καλά εορταστικά μπάρμπεκιου), απολαμβάνοντας πάντα τον ξεχωριστό, ιδιαίτερο και γλαφυρό σχολιασμό του Παντελή, που θα μας λείψει!

Επίσης, επαγγελματικά, ο Παντελής για μια επταετία περίπου, συνεταιρίστηκε με τον Γρηγόρη Μαγαλιό, λειτουργώντας το καφενείο «ΦΕΥ… ΓΑΤΟΙ», ενώ συνθέτοντας και αυτός στην κοινωνική πορεία της πόλης, διετέλεσε μέλος του ΔΣ της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, όπως και στον Σύλλογο Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο ΦΑΡΟΣ».

Τα τελευταία χρόνια, μετά την συνταξιοδότηση του, περίπου το 2016, άραζε για καφέ, παρέα και… ομηρικές μάχες στο τάβλι, στο 2STAGE CAFE (επί της Π. Π. Γερμανού),… αναλύοντας παράλληλα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την καθημερινότητα.

Χθες το πρωί Τρίτης 4 Ιανουαρίου 2021, ο Παντελής είχε περάσει από εκεί για τον καφέ του και τον απαραίτητο σχολιασμό με φίλους και γνωστούς. Το βράδυ στο άκουσμα της είδησης, οι φίλοι του εκεί, δεν μπορούσαν να το πιστέψουν...

Αιωνία η μνήμη του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του.

 

 

MAMOK