Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΡΕΤΗΑΡΧ

 

 

Πανηγυρικά Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης από το απόγευμα της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου 2021, ο οποίος έχει επισκεφθεί την πόλη μας την Αγία Βαρβάρα κατά το σχετικά πρόσφατο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα ο Κρητικός Ευρωβουλευτής, είχε βρεθεί στην Αγία Βαρβάρα την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 και πιο συγκεκριμένα στο Καφέ - Ρακάδικο «ΡΕΘΕΜΝΟΣ» του Μάρκου Θεοδωράκη στην πλατεία Αγίας Ελεούσας, σε προεκλογική του συνάντηση, όταν τότε για πρώτη φορά ήταν υποψήφιος για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθούν φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ, όπως και το σχετικό ρεπορτάζ που είχαμε παραθέσει στο ipolimas.gr

 

 

RETHE

 

 

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:

 

«Στην πόλη μας την Αγία Βαρβάρα (που ως η πιο αντιπροσωπευτική λαϊκή συνοικία της Δυτικής Αθήνας, παραδοσιακά σφύζει από ακροατήριο, αλλά και ψηφοφόρους της ευρύτερης Κεντροαριστεράς) και πιο συγκεκριμένα στο κεντρικό και πολυσύχναστο «ΚΑΦΕ ΡΕΘΕΜΝΟΣ» (του Κρητικού την καταγωγή συμπολίτη μας Μάρκου Θεοδωράκη) βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου ο Ευρωβουλευτής και Υποψήφιος για την ηγεσία στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, κ. Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εν μέσω χαλαρού κλίματος και διάθεσης από όλους τους παρευρισκόμενους, είχε την ευκαιρία μιλήσει για τις πολιτικές εξελίξεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς, να αναφερθεί στην υποψηφιότητα του, αλλά και να ανταλλάξει απόψεις με πολλούς φίλους και υποστηρικτές του, τόσο από την πόλη μας, όσο και από τους όμορους Δήμους.

Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Στέφανος Ξεκαλάκης, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος κ. Ανδρέας Σπυρόπουλος, το μέλος της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ και πρώην Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Ανδρέας Ποτηριάδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας και Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μιχάλης Γιάγκας, ο πρώην Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Παντελής Πρεντάκης, από τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ Αγίας Βαρβάρας οι κ.κ. Χρήστος Παπαντωνάκης, Γιώργος Ξάνθης, ο Γραμματέας της Β3 του ΠΑΣΟΚ κ. Θανάσης Κομίδας, ο συμπολίτης μας δημοσιογράφος Παναγιώτης Φωτεινός, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σάββας Σαββίδης, κ.α.

Φυσικά, σε ένα πατροπαράδοτο κρητικό στέκι, όπως το ΚΑΦΕ – ΡΕΘΕΜΝΟΣ του Μάρκου Θεοδωράκη, οι ευχές για καλή επιτυχία στον Νίκο Ανδρουλάκη συνοδεύτηκαν και από τις καθιερωμένες ρακές και τους εκλεκτούς κρητικούς μεζέδες!

 

Στην κεντρική φωτογραφία (από αριστερά): Ο Ανδρέας Ποτηριάδης, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Στέφανος Ξεκαλάκης και ο Μάρκος Θεοδωράκης».

 

RETHE

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

 

ANDR1OK

 

 

ANDR3OK

 

 

ANDR4OK

 

ANDR5OK

 

ANDR7OK

 

 

RETHE

 

 

ANDR11OK

 

ANDR12OK

 

ANDR13OK

 

ANDR15OK

 

 

RETHE