ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ 3ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟ

 

ΣΕ ΕΔΟΚ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

 

MASKOUF

 

 

Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη, και ο συμπολίτης μας, γέννημα – θρέμμα της Αγίας Βαρβάρας, ο επιχειρηματίας κ. Γιώργος Κουφόπουλος (ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ), χωρίς πολλά λόγια, αλλά με πράξεις, παντού και πάντα, εδώ και χρόνια, στηρίζει έμπρακτα ενέργειες, που ωφελούν την πόλη μας.

Πριν από λίγες μέρες, το εθελοντικό κίνημα e- Nable Greece, μέσω δημοσιοποίησης, ανέφερε ότι ο κ. Κουφόπουλος ανέλαβε το κόστος για την κατασκευή και αγορά μασκών – ασπίδων, οι οποίες θα παραδοθούν, τα επόμενα 24ωρα, στην ΕΔΟΚ Αγίας Βαρβάρας.

Μία ακόμη αξιέπαινη ενέργεια από κ. Κουφόπουλο, που δείχνει για ακόμη μία φορά τον… δρόμο, για το πώς πρέπει να «συμπεριφέρονται» οι υπεύθυνοι πολίτες και δη οι επιχειρηματίες – επαγγελματίες. Στηρίζοντας δηλαδή τον τόπο σου. Με όποιον τρόπο επιλέγεις.

Στην προκειμένη περίπτωση, διπλή η κοινωνική ωφέλεια, καθώς ο ΕΔΟΚ θα προμηθευτεί με απαραίτητες μάσκες – ασπίδες, ενώ ο κ. Κουφόπουλος για την παραγωγή τους, θέλοντας να στηρίξει μία ακόμη εθελοντική δομή, απευθύνθηκε στον οργανισμό e- Nable Greece, που θα κατασκευάσει τα υγειονομικά προϊόντα με ψηφιακή εκτύπωση (3D printer).

 

 

LIXK