Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΑΡΣΩΝΗ

ΝΕΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

MARSAD

 

 

 

Με απόφαση του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρου Μίχου, νέα Αντιδήμαρχος της πόλης μας με τομείς δραστηριότητας, τον Εθελοντισμό, την Ισότητα, τη Νέα Γενιά και τα Αδέσποτα Ζώα, ορίστηκε η Δημοτική Σύμβουλος και νεαρή δικηγόρος, κ. Θεοδώρα Μαρσώνη (κεντρική φώτο).

Μάλιστα στον προσωπικό του διαδικτυακό λογαριασμό ο Δήμαρχος σημείωσε: «Νέα αντιδήμαρχος, η νεαρή δικηγορίνα Θεοδώρα - Μαρία Μαρσώνη, κόσμημα και καμάρι της παράταξής μας, υπεύθυνη για τον εθελοντισμό, την ισότητα, τη νέα γενιά και τα αδέσποτα ζώα».

Ήδη Αντιδήμαρχοι Αγίας Βαρβάρας είναι οι Νίκος Βουρλιώτης, Μαριάννα Τουμαζάτου, Χρήστος Βασιλείου, Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Γιάννης Πουλάκης.

Η Θεοδώρα Μαρσώνη, που εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος για πρώτη φορά στις εκλογές του Μαίου 2019 και κατέλαβε την 6η θέση στην σχετική σταυροδοσία του συνδυασμού της, είναι 27 ετών.

Γεννήθηκε και κατοικεί στην πόλη μας, είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και εργάζεται ως δικηγόρος με ειδικότητα στο ποινικό δίκαιο.

 

 

 

LIXK