ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

SAVI

 

 

Στην μαγευτική Ναύπακτο είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Ιουνίου 2019 η αποστολή της ανδρικής ομάδας βετεράνων ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ VINTAGE VOLLEY, που θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων, το οποίο διεξάγεται στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας από σήμερα 14 Ιουνίου έως και την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019.

Σε αυτό το μεγάλο και 15ο πανελλήνιο πρωτάθλημα OLD STARS GAME Ανδρών – Γυναικών, συμμετέχουν 27 ομάδες και 350 αθλητές – αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Στην κατηγορία 45 + των ανδρών, εκτός από την ομάδα της πόλης μας, την ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, λαμβάνουν μέρος ακόμη: Βόλος, Κύπρος, Σέρρες, Γιάννενα, Χανιά και Αιξώνη.

Την αποστολή της ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΒΟΛΕΪ στελεχώνουν οι εξής παίκτες: Βασίλης Μανίκας, Θανάσης Μανίκας, Θεόδωρος Κανελλόπουλος, Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Ηλίας Πατρικάκος, Παναγιώτης Πατρικάκος, Κώστας Κολυβάς, Γιάννης Λαδιανός, Λάμπρος Κίτσιος, Τάσος Διακονίδης.

Σήμερα, το απόγευμα (στις 7) Παρασκευής, η Αγία Βαρβάρα στο γήπεδο «Αντίρριο Β) παίζει με τις Σέρρες και αύριο το πρωί (στις 9) στην ίδια έδρα αγωνίζεται με τα Γιάννενα, στην α΄ φάση του πρωταθλήματος.


YESSNEW