ΟΙ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΤΟΥ 4ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑΒΛΙ

 

«ΚΑΦΕ ΡΕΘΕΜΝΟΣ» (Ο ΜΑΡΚΟΣ)!

 

GMAN

 

 

Στην τελευταία… στροφή του έφτασε το επιτυχημένο και φημισμένο, πλέον, 4ο Τουρνουά Τάβλι του, που διοργανώνει το κεντρικότατον καφέ – «ΚΑΦΕ ΡΕΘΕΜΝΟΣ» του Μάρκου Θεοδωράκη – μεσαία φώτο - (βρίσκεται επί της Αγ. Ελεούσης 3, ακριβώς δίπλα από τον Ιερό Ναό στην πόλη της Αγίας Βαρβάρας). Προχθές Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018 ολοκληρώθηκαν οι ημιτελικοί και μεγάλοι θριαμβευτές ήταν ο Νίκος Γρίβας (φώτο αριστερά) και ο Χαράλαμπος Αναστάγκας (δεξιά φώτο), που θα «συγκρουστούν» στον μεγάλο τελικό.
Ο Χαράλαμπος Αναστάγκας επικράτησε του Σάκη Λυμπέρη, ενώ ο Νίκος Γρίβας νίκησε τον Νίκο Κόρσαβα.
Τα επόμενα 24ωρα η επιτροπή διεξαγωγής θα συνεδριάσει προκειμένου να ανακοινώσει την ημερομηνία του τελικού, σε ένα από τα αγαπημένα… ντεσού της πόλης μας!
Αξίζει να σημειωθεί ότι το φετινό 4ο Τουρνουά Τάβλι, που ξεκίνησε στις αρχές Νοεμβρίου, συμμετείχαν 65… μαχητές!
Να θυμίσουμε για την ιστορία, ότι στο 1ο Τουρνουά (2015-2016) νικητής ήταν ο Δημήτρης Παπαδοθωμάκος με φιναλίστ τον Παναγιώτη Καρδαρά, στο 2ο Τουρνουά (2016-2017) νικητής ήταν ο Στέλιος Καπετανάκης με φιναλίστ τον Νίκο Μαραγκουδάκη, ενώ πέρυσι (2017-2018) στο 3ο Τουρνουά ο Λευτέρης Μέγκουλας κέρδισε τον Τάσο Χαιρόπουλο.
Το «ΚΑΦΕ ΡΕΘΕΜΝΟΣ» (εννοείται και Ρακάδικο) του Μάρκου Θεοδωράκη είναι εδώ και χρόνια ένα από τα πιο πολυσύχναστα στέκια της Αγίας Βαρβάρας, το οποίο είναι κοινωνικός, πολιτικός και αθλητικός πόλος έλξης για πολλές και πολλούς και όχι μόνο από την πόλη μας. Επίσης ο Μάρκος είναι γνωστός και για τους αυθεντικούς κρητικούς μεζέδες του, όπως και για όλες τις λιχουδιές που σερβίρει.

 

 

MARKF

 «ΚΑΦΕ ΡΕΘΕΜΝΟΣ» (Μάρκος Θεοδωράκης): Πλατεία Αγίας Ελεούσης 3, τηλ.: 6931 526611