Η αμφισβήτηση

και η αλήθεια για το δίκτυο φυσικού αερίου

 

m p fe arxiki

 

Αγαπητέ κύριε Μίχο

Πριν λίγο καιρό σε συνεντεύξεις σας, μιλήσατε για το φυσικό αέριο, αλλά και για την κάλυψη ελεύθερου wifi που διαθέτει η πόλη μας.

Σε ανάρτηση μου, σε τοπική ομάδα του διαδικτύου, με λίγη δόση χιούμορ, αμφισβήτησα την υπερβολή των λεγομένων σας σε αυτά τα δύο (2) θέματα, (φωτό 1). (όχι ότι δεν υπάρχουν κι άλλα θέματα προς αμφισβήτηση).

Σπεύσατε να απαντήσετε, μεγεθύνοντας ακόμη περισσότερο την υπερβολή σας, λέγοντας ότι ΠΑΝΤΟΎ, στην Αγία Βαρβάρα, υπάρχει φυσικό αέριο και αναμονές του δικτύου, όπως επίσης και ελεύθερη κάλυψη wifi. (φωτό 2)

Το παράδοξο είναι ότι εκείνοι που υιοθέτησαν τις απόψεις σας και που τυγχάνει ορισμένους να τους γνωρίζω προσωπικά, ούτε φυσικό αέριο διαθέτουν, ούτε ελεύθερο wifi έχουν !

Επίσης με παροτρύνατε να απευθυνθώ στη δημαρχία για του λόγου του αληθές, υποτιμώντας με, πιστεύοντας ότι θα αδιαφορήσω.

Για λόγους ευσυνειδησίας, ήταν απαραίτητη η διαλεύκανση της υπόθεσης, για αυτό λοιπόν απευθύνθηκα και στην Εταιρεία Διανομής Φυσικού Αερίου, υποδεικνύοντας μου, τους χάρτες κάλυψης του δικτύου, όπου με χρώμα κόκκινο στους δρόμους, απεικονίζεται η ΑΝΥΠΑΡΞΊΑ φυσικού αερίου!! (φωτό 3).

Επίσης παραθέτω έγγραφο του δήμου, (όπως με παροτρύνατε άλλωστε) , όπου αποκαλύπτει ότι από τα δώδεκα (12) σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα εννέα (9) ΔΕΝ έχουν φυσικό αέριο! (φωτό 4).

 

ΥΓ. Τα νοικοκυριά γνωρίζουν πολύ καλά αν βράζει ή όχι η κατσαρόλα με φυσικό αέριο ή πως, ανταπεξέρχονται για τη θέρμανση τους!

 

                             Μιχάλης Πλαστήρας

 

m p fe 03

 

 

 

 

 

m p fe 02

 

 

 

m p fe 01

 

 

m p fe 04