ΣΤΗΝ ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

 

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΟΥΤΣΟΣ

 

PANNDarx

 

 

Την Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Αγίας Βαρβάρας θα επισκεφθεί την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 ο γνωστός αθλητικογράφος – σχολιογράφος κ. Αντώνης Πανούτσος. Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα, ο Αντώνης Πανούτσος θα μιλήσει για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, θα ανταλλάξει απόψεις με τα μέλη και τα στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης, όπως και με τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη μας.
Είναι η τρίτη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, που ο γνωστός δημοσιογράφος επισκέπτεται την Αγία Βαρβάρα. Η πρώτη ήταν στην φετινή εορταστική εκδήλωση της 25ης Μαρτίου στην πόλη μας, όπου ο Αντώνης Πανούτσος αποδέχθηκε την πρόσκληση του Προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης κ. Μανώλη Ζερβάκη και παρευρέθηκε στην παρέλαση και στην απόδοση τιμών, ενώ λίγες μέρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 ο εν λόγω δημοσιογράφος είχε συνάντηση με τον Ταμία της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Παναγιώτη Καρατζά, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την ομάδα, αλλά και τον μαζικό αθλητισμό στην πόλη μας.
Ο έμπειρος δημοσιογράφος, που αρθρογραφεί καθημερινά στο Liberal.gr, ενώ στα ερτζιανά συμμετέχει στις καθημερινές παραγωγές, του Athens Voice Radio 102.5 (από τις 10 το πρωί έως τις 12) και του ΣΠΟΡ FM 94.6 (από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι), όπως είναι γνωστό θα ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική σκηνή και αναμένεται να συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στην περιφέρεια της Β΄ Αθηνών. (Στην κεντρική φώτο, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ Τ.Ο. ΝΔ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ κ. Μανώλης Ζερβάκης και ο Αντώνης Πανούτσος).

 

PANND1

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Από τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου (από αριστερά) οι κ.κ. Γιώργος Πετρίδης, Μανώλης Ζερβάκης, Αντώνης Πανούτσος.

 

PANND

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Φώτο, μετά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στην πλατεία της Αγίας Ελεούσας.

 

PANND2

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Παναγιώτης Καρατζάς και Αντώνης Πανούτσος από την συνάντηση για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και τον ερασιτεχνικό - μαζικό αθλητισμό στην Αγία Βαρβάρα.

 

 ARXLIX

 

 ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ (ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ – CATERING): Ελ. Βενιζέλου 85 – Αγία Βαρβάρα, τηλ.: 210 5615111.