Ο ΓΙΑΓΚΑΣ

ΔΙΕΓΡΑΨΕ

ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ

 

GIAGAS SOTIROPOULOS

 

 

18/3/2018

 

 

 

 

 

Δήλωση του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

 

«Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» κ. Μιχάλη Γιάγκα

 

Η συστηματική περιφρόνηση της παράταξης, μέσω της οποίας εξελέγη δημοτικός σύμβουλος, η αποφυγή εμπλοκής στις συλλογικές διαδικασίες και δράσεις, οι συνεχιζόμενες πρακτικές που δημιουργούν σύγχυση, τα καπρίτσια και ο κλεφτοπόλεμος που δυναμιτίζουν την ενότητα και τον σκοπό της παράταξης, οι συνδιαλλαγές προς εξυπηρέτηση προσωπικών στρατηγικών έχουν θέσει τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο εκτός «Δυνατής Πόλης».

 

Η παράταξη «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ», θα προχωρήσει στην πραγμάτωση του σκοπού της, χωρίς μεμψιμοιρίες και εσωστρέφεια, με παλιές και νέες δυνάμεις που θα ενστερνίζονται τις αρχές της ομαδικότητας, της δημιουργικής άμιλλας και της συλλογικής δράσης.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Μετά από τόσα που άκουσα, θα χρησιμοποιήσω και εγώ μία ιστορική φράση του Σοφοκλή: «Αρχή άνδρα δείκνυσι».

Κάποιοι, όταν καταφέρουν να εκλεγούν, την «ψωνίζουν», πιστεύοντας ότι είναι σπουδαίοι. Κάποιοι από την παράταξη «Δυνατή Πόλη», υπερεκτιμώντας τις δυνάμεις τους, την «ψώνισαν» με την ιδέα ότι μπορεί να εκλεγούν.

Φαντάστηκαν τον αρχηγό τους ως «άρμα»- δίνοντάς του έτσι μεγάλη ευχαρίστηση- που με την ορμή του «σηκώνει σκόνη» δύναμης στους δρόμους της πόλης και το θεσμικό του συνεργάτη ως «μύγα λαθρεπιβαίνουσα» αντί για άλογο.

Και όλο αυτό, με την εύνοια του επικεφαλής τους. Σκόνη όμως, σηκώνουν και τα κάρα………

Η «μύγα» από σήμερα φεύγει και αφήνει δυστυχώς στο κάρο δεμένους, άξιους και ικανούς συντρόφους μαζί με φοράδες, μουλάρια, τσιμπούρια και ξυλοφάγα έντομα.

 

Δημήτρης Σωτηρόπουλος

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

18.3.2018