Η Χριστίνα Κόρσαββα

για τη νέα γενιά της Αγίας Βαρβάρας

που θα αλλάξει την πόλη

 

Τη νέα γενιά της πόλης μας, που οραματίζεται, αλλά και συμμετέχει για το αύριο της πόλης μας, εκπροσωπεί και η νεαρή, δραστήρια, συμπολίτισσα μας, Χριστίνα Κόρσαββα, η οποία στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» του υποψηφίου Δημάρχου, Ιατρού, κ. Νίκου Πιερακέα.

Παραθέτει, ως εξής, ορισμένες από τις προτάσεις της η Χριστίνα Κόρσαββα:

«Πιστεύω ότι η νέα γενιά είναι διατεθειμένη να αλλάξει αυτή την πόλη προς το καλύτερο σε όλους τους τομείς.

Η Αγία Βαρβάρα πρέπει να γίνει:

Στις 8 Οκτωβρίου ζητώ την ψήφο σας με μεγάλο σεβασμό! Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας προκειμένου να συμβάλλω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στην καθημερινή προσπάθεια για τη βελτίωση της εικόνας της πόλης μας και την αναβάθμιση της καθημερινότητας σε κάθε γειτονιά. #withKorsava

 

 

Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΡΣΑΒΒΑ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αγία Βαρβάρα. Είμαι κόρη του Γιάννη Κόρσαββα και της Σοφίας Καραχάλιου. Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο και σήμερα είμαι τελειόφοιτη του τμήματος λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Επιστήμης, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Στα σχολικά μου χρόνια ήμουν μέλος του δεκαπενταμελούς συμβουλίου τόσο στο γυμνάσιο, όσο και στο λύκειο. Τρέφω ιδιαίτερη αγάπη για τους τετράποδους φίλους μας και δεν ανέχομαι την απουσία ουσιαστικής πρόνοιας και φροντίδας γι’ αυτούς. Θεωρώ πως απουσιάζει η φωνή τους και πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή που πρέπει να εκφραστεί μέσα από εμένα.

Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα μου, που με δίδαξε να μάχομαι για τα πιστεύω μου αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση του κ. Νίκου Πιερακέα και να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Αγία Βαρβάρα Δυνατή Πόλη».