ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ:

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ

 

 

Προτιμάει τα έργα, τις πράξεις, την προσφορά στην πόλη μας, επιδεικνύοντας πάντα το αμέριστο ενδιαφέρον του για την καθημερινότητα του συμπολίτη μας, ο Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος, ο οποίος εκ νέου, μπαίνει πάλι μπροστά στην μάχη, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά» του Δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου.

Με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης, απαραίτητη συνθήκη της προσωπικότητας του, ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος είναι ένας προοδευτικός άνθρωπος, που σε κάθε φάση της ζωής του αγωνίζεται για το κοινό καλό, σε όποιο μετερίζι και αν βρίσκεται, είτε επαγγελματικό, είτε συλλογικό, είτε αυτοδιοικητικό.

Με ανθρωπιά, αγάπη, μεράκι, ως Αντιδήμαρχος, όπου έχει πάντα ανοιχτή την πόρτα του γραφείου του για τον καθένα και την καθεμία, τους συνεργάτες και τους δημότες, αναζητώντας τις λύσεις, προτιμάει στην μάχη της καθημερινότητας, να βρίσκεται όσο το δυνατόν περισσότερο, στους δρόμους και τις γειτονιές της Αγίας Βαρβάρας, καθώς η «πρωτογενής» επαφή και επικοινωνία με τους συμπολίτες του, «σφυρηλατεί» και «χτίζει», την αμεσότητα, την εμπιστοσύνη, την συνεργασία, την αλληλεγγύη, μα πάνω απ’ όλα, διατηρεί ζωντανό και αναλλοίωτο τον ανθρωποκεντρισμό.

Και όπως επισημαίνει, χαρακτηριστικά, “από την Αγία Βαρβάρα, για την Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά”.