Πρόταση για έμπρακτη στήριξη

του εθελοντισμού στην Αγία Βαρβάρα

 

arxxkouff

 

 

Με ευαισθησία για κοινωνικά υπαρκτά θέματα, αλλά και ενεργός σε προσωπικό επίπεδο, όσο αφορά την καθημερινότητα στην πόλη μας την Αγία Βαρβάρα, ο συμπολίτης μας, επαγγελματίας και ιδιοκτήτης του ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ / Catering - "ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ", κ. Γιώργος Κουφόπουλος, παρακολουθεί, παρατηρεί, ενεργεί, αλλά και προτείνει δημοσίως.

Με αφορμή τις πυρκαγιές στην Ελλάδα, ο Γιώργος Κουφόπουλος, προτείνει μια πιο συλλογική δράση σε τοπικό επίπεδο, όσο αφορά το εθελοντικό σώμα της πόλης μας.

Έγραψε, λοιπόν, σήμερα, Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022, ο Γιώργος Κουφόπουλος στο FB του:

«Θα ήθελα να εκφράσω μια σκέψη μου.

Βλέπω τις μέρες αυτές με τις πυρκαγιές διάφορες αναρτήσεις σχετικά με αυτές, όπως: «μια προσευχή για την Ελλάδα, ήρωες οι πυροσβέστες, ήρωες οι εθελοντές», οι οποίοι σημειωτέων τρέχουν χωρίς κανένα κέρδος, παρά μόνο το να βοηθήσουν για να σωθούν δένδρα, ζώα, κλπ., τα οποία είναι αναγκαία για να ζούμε όλοι μας.

Βλέπω επίσης να στέλνονται νερά ή, ότι άλλο για τις εκεί ανάγκες των ανθρώπων που καίγονται ή, που βοηθούν να σβήσουν οι φωτιές.

Μετά από όλα τα παραπάνω και γυρίζοντας την σκέψη μου σε τοπικό επίπεδο και σκεπτόμενος τους εδώ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ που πραγματικά δίνουν τον χρόνο τους, αλλά ταυτόχρονα και κάνοντας έξοδα από την τσέπη τους για να περιφρουρήσουν κάτι που είναι για όλους μας, το βουνό μας με το δάσος του, αναρωτήθηκα όλοι οι υπόλοιποι τι κάνουμε; Και εντάξει μπορεί να μην έχουμε τον χρόνο να τρέξουμε και εμείς εκεί για διάφορους λόγους, θα μπορούσαμε, όμως, τόσα μαγαζιά είμαστε στην Αγία ΒΑΡΒΑΡΑ, να τους εμψυχώνουμε προσφέροντας τους έναν καφέ, ένα νερό, ένα σνακ για την βάρδια τους, έτσι ώστε να βοηθήσουμε και εμείς με τον τρόπο μας στην όλη διαδικασία.

Αυτά τα ολίγα. Σας ευχαριστώ πολύ!!!».

Έδωσε τροφή για σκέψη ο Κουφόπουλος, που μακάρι να μετουσιωθεί σε πιο συλλογική δράση, προς στήριξη του ενεργού εθελοντισμού της Αγίας Βαρβάρας.

 

 

ENDMLIX