Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

STIVARX

 

 

Μία λαμπερή αθλητική εκδήλωση θα φιλοξενήσει το πρωϊ (στις 10) της προσεχούς Κυριακής 8 Μαϊου 2022 η πόλη της Αγίας Βαρβάρας, καθώς ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (μία από τις μεγαλύτερες ενώσεις της Ελλάδας) και ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας, διοργανώνουν στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο "Γ. Ρίτσος" (Κρήτης 69) την ετήσια γιορτή, που αφορά την βράβευση αθλητών και αθλητριών, που διακρίθηκαν σε πανελλήνια πρωταθλήματα την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

«Θα είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς, μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας λόγω της πανδημίας, να γεμίσουμε την αίθουσα και να χειροκροτήσουμε τα παιδιά αυτά που μας έκαναν περήφανους με τις εμφανίσεις τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, αλλά και τα παιδιά που ελπίζουμε στο μέλλον να τιμήσουν με τις επιδόσεις τους την Ένωση και τις Εθνικές Ομάδες», ανέφερε στο μήνυμα του ο συμπολίτης μας, Πρόεδρος της εν λόγω Ένωσης και εμβληματικός παράγοντας του Στίβου (από τους “ιεραποστόλους” του κλασσικού αθλητισμού) στην ελληνική επικράτεια, κ. Θεόδωρος Βόσσος.

Στην κεντρική φώτο, από παλαιότερη εκδήλωση, αριστερά ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρος Μίχος και δεξιά ο Πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά & ΝοτιοΔυτικής Αττικής, κ. Θεόδωρος Βόσσος

 

 

kAIS