Η ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ, Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΟΙΡΑ!

ARXTSATSAN

 

 

Παίζει πολύ περίεργα παιχνίδια η μοίρα! Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Αγίας Βαρβάρας από τον τρόπο που κόπηκε το νήμα της ζωής του 46χρονου Γιάννη Τσατσάνη (Σπανός), βετεράνου παίκτη του Κεραυνού Αγίας Βαρβάρας (και πατέρα δύο παιδιών), τα ξημερώματα της Κυριακής 17 Απριλίου 2022, όταν ΙΧ, που εξετράπη της πορείας του, έπεσε από την αερογέφυρα (συμβολή οδών Π. Ράλλη και Θηβών), από ύψος 8 μέτρων, και καταπλάκωσε το αυτοκίνητο του, που ήταν στον παράδρομο της Γρ. Λαμπράκη, με συνέπεια ο συμπολίτης μας να βρει τραγικό θάνατο.

Μεγάλη η οικογένεια των Τσατσάνηδων, από τις πιο παλιές στην Αγία Βαρβάρα, και ο χαμός του Γιάννη Τσατσάνη στο τροχαίο ατύχημα, μας έφερε στην μνήμη, ένα τραγικό συμβάν, που συνέβη πριν 32 χρόνια, το 1990.

Τότε, τον Μάρτιο του 1990, ο συγγενής του (από την μεγάλη πολυμελή φαμίλια Τσατσάνη), με το ίδιο ονοματεπώνυμο, που είχε φορέσει και αυτός την φανέλα του Κεραυνού Αγίας Βαρβάρας, ο 17χρονος Γιάννης Τσατσάνης (Μαρσελίνο), έπεσε θύμα απαγωγής και άγριας δολοφονίας, σε μία υπόθεση, που είχε συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο.

Κρίμα και άδικο, για τους δύο συνονόματους συγγενείς, που η μοίρα τους επιφύλαξε τέτοιο τραγικό τέλος!

 

 

MAMOK