ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΛΜΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΛΗ

3-1 ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

arxpara

 

 

Ανατροπή και νίκη, μεγάλο άλμα παραμονής, για την ιστορική Ιεράπολη Αιγάλεω, η οποία το απόγευμα της Κυριακής 20 Μαρτίου 2022, βγάζοντας ποδοσφαιρική ψυχή, κέρδισε στο γήπεδο Οριζομύλων με 3-1 στο γειτονικό ντέρμπι τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, για την 19η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ.

Η ομάδα της πόλης μας,… πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, σε μία σχεδόν ίδια διακύμανση με το ματς του α΄ γύρου. Τότε, με γηπεδούχο τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στις 21 Νοεμβρίου 2021 για την 8η αγωνιστική, η Ιεράπολη είχε προηγηθεί με 0-1 σχεδόν με την λήξη του α΄ ημιχρόνου και στην επανάληψη οι Χαϊδαριώτες, ανέτρεψαν το σκορ, κάνοντας το 3-1 (τελικό σκορ 3-2).

Σε κάτι ανάλογο σήμερα, ήταν ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, που προηγήθηκε με την λήξη του α΄ ημιχρόνου 0-1, αλλά σε κατάσταση… καρμπόν, στην επανάληψη, αυτή την φορά η Ιεράπολη του Χαϊδαριώτη προπονητή, Χρήστου Κιούρκου (και παλιού προπονητή του Θριάμβου Χαϊδαρίου), ανέτρεψε το εις βάρος της αρχικό σκορ (0-1), και εν τέλει νίκησε με 3-1.

Μία πολύ μεγάλη νίκη για την Ιεράπολη, που δεν είχε περιθώριο για κάτι άλλο, καθώς θα έμπλεκε πάρα πολύ, σχετικά με την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία. Ήταν μία σημαντική, μεγάλη και σπουδαία νίκη για το ιστορικό αιγαλιώτικο σωματείο, που σχεδόν «κλείδωσε» την παραμονή.

Αντίθετα, η κατάσταση, δυσκόλεψε πάρα πολύ για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, που, όμως, διατηρεί και αυτός πολλές ελπίδες, στις τρεις επόμενες αγωνιστικές – τελικούς, με δύο (2) εντός και ένα (1) εκτός έδρας ματς.

Στο α΄ ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια, και τελικά στο 45΄ έπειτα από σέντρα του Δράμη από αριστερά, ο Μουράτης που ήταν στο ύψος του δεύτερου δοκαριού, σημείωσε το 0-1.

Στην επανάληψη, η Ιεράπολη μπήκε πιο δυνατά, και στο 52΄ μετά από κόρνερ του Σίντρε, πρώτη κεφαλιά – επαφή του Γιαννούλη και ο επερχόμενος Τσαπουρνής με κεφαλιά, έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Λίγο αργότερα, στο 63΄, οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία του αγώνα, όταν σε κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, ο νεαρός πορτιέρο Θωμάς Τσιαντούλας, με απόκρουση για όσκαρ, αποσόβησε την σχεδόν σίγουρη παραβίαση της εστίας του.

Στο 69΄ ο Σίντρε με κεφαλιά πέτυχε το 2-1, ενώ στο 81΄ ο ίδιος παίκτης με σουτ από το ύψος του πέναλτι, σημείωσε το τελικό 3-1,… «επικυρώνοντας» το τεράστιας σημασίας τρίποντο για την ομάδα του.

 

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Τσιαντούλας, Γιαλαμάς, Βιδάκης (90΄ Μπαμπίκης), Βιτουλαδίτης, Γιαννούλης, Μπαϊράμης, Τσαπουρνής, Λαγκαδίτης, Σίντρε (86΄ Μαντάς), Κωνσταντινίδης, Σωτηριάδης (63΄ Λουφάκης)

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Κουμής, Κοντοπύργιας, Μπαγετάκος, Τζεβελέκος, Κερμέζο, Θεοδώρου, Δράμης, Καλαμουτουσάκης, Μουράτης, Κριεμάδι, Χήτος (71΄ Μπαρμπούδης)

 

* Στην κεντρική φώτο, οι παίκτες της Ιεράπολης στα αποδυτήρια του γηπέδου Οριζομύλων, μετά την λήξη της νικηφόρας σημερινής συνάντησης

 

 

SPILNEW

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

vath11

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

vath22

 

 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

vath33

 

 

 

SPILNEW