Η ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΟΛΗΣ – Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

PITIERAP

 

 

Σε γνωστή οικογενειακή ταβέρνα της γειτονικής Αγίας Βαρβάρας, το βράδυ της Τετάρτης 23 Φεβρουαρίου 2022, το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ιεράπολης Αιγάλεω με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Μάκη Ζάχαρη (μεσαία φώτο στην κεντρική εικόνα), έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα.

Τυχερός της εκδήλωσης, κερδίζοντας το φλουρί, ο Τάσος Κωνσταντινίδης (αριστερή φώτο στην κεντρική εικόνα), ενώ όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ντεμπούτο έκανε την περασμένο Σάββατο στο εκτός έδρας, ισόπαλο (0-0) ματς της ομάδας με τον Άγιο Θωμά (πρωτάθλημα Β΄ ΕΠΣΑ), ο Ερμής Μπαϊράμης (δεξιά φώτο στην κεντρική εικόνα), η 10η και τελευταία μεταγραφή του σωματείου σε αυτή την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο. Ο 25χρονος αμυντικός, προέρχεται από την Άμιλλα Περιστερίου, ενώ έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Κύπρο Κορυδαλλού, Αγία Ελεούσα και Ατρόμητο Χαλανδρίου.

Επίσης, να επισημάνουμε, ότι σήμερα Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022, η ομάδα υπέβαλλε γραπτά υπομνήματα, που αφορούσε τους ποδοσφαιριστές, Τσιαντούλα, Μπαμπίκη, αλλά και το ίδιο το σωματείο, σχετικά με τις κλήσεις της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΣΑ για παραβάσεις του πειθαρχικού κώδικα στον εκτός έδρας αγώνα με τον Άγιο Θωμά.

Τέλος, το μεσημέρι της Κυριακής 27 Φεβρουαρίου 2022 στο γήπεδο Οριζομύλων, η Ιεράπολη για την 17η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Β΄ Αθήνας, υποδέχεται τον Πανιώνιο Καισαριανής.

 

 

 

SPILNEW