… ΑΠΕΔΡΑΣΕ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ Η ΙΕΡΑΠΟΛΗ

ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ!

ARXIERDD

 

Πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη – η πρώτη της για την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα - για την Ιεράπολη, η οποία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, επιβλήθηκε στο τέλος με 1-2 επί του Νεοπεντελικού σε αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο Μελισσίων το απόγευμα του Σαββάτου 3 Οκτωβρίου 2020.

Στο 44΄ μετά από σέντρα του Τσαπουρνή ο Μπόγδανος με κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 49΄ με τον Διακάκη, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από ωραία κάθετη μπαλιά και με πλασέ ισοφάρισε (1-1).

Οι γηπεδούχοι πίεζαν, προς το τέλος του ματς βγήκαν όλοι μπροστά για να πάρουν τη νίκη, αλλά η «χρυσή αλλαγή» του Κώστα Ζαμπέτα, ο Σταματίου, σε μια αντεπίθεση, με ωραία ενέργεια και πλασέ στο 89΄ σημείωσε το τελικό 1-2 και έτσι η Ιεράπολη… απέδρασε με το μεγάλο διπλό.

Διαιτητής ο Νικολάκος με βοηθούς τον Κελεκίδη και την Στεφανοπούλου.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Καραγιώργης, Στάππας, Βαφειάδης (46΄ Μάγγας), Στούλης (46΄ Διακάκης), Τριανταφύλλου, Παλασκώνης, Αποστόλου, Δαλέκος (80 Λαμπρίδης), Χοξάϊ (46΄ Σαγματόπουλος), Σέχου (70΄ Μπότσας), Μπάκος.

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Λαγκαδίτης, Σπάρος Φ., Μπόγδανος (70΄ Σταματίου), Βιτουλαδίτης, Σαρδέλης, Αναγνώστου, Τζαρέλλας, Γιακουμάκης (37΄ Βέρρας), Τσαπουρνής (70΄ Μπάλλας), Παπανικολάου (54΄ Φαμπιάνο), Μίσκα (37΄ Καλλίλας).

 

 

KALONEWW