ΜΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ:

«… ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ»

MAKIER

 

 

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας (ΕΠΣΑ) έκανε γνωστές, σήμερα Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, τις αποφάσεις της για τις αλλαγές (αναδιάρθρωση) στις τρεις (3) κατηγορίες, έπειτα από την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω του κορωνοϊού.

Η ιστορική Ιεράπολη, η οποία με επιστολή της προς την ΕΠΣΑ, πριν λίγο χρονικό διάστημα είχε προτείνει την αναδιάρθρωση, παρέμεινε τελικά στην Β΄ ΕΠΣΑ και έτσι τη νέα σεζόν 2020-2021 θα αγωνιστεί για 4η σερί σεζόν στην κατηγορία.

Η αναδιάρθρωση και κατ’ επέκταση η είδηση της παραμονής στην κατηγορία, χαροποίησε την ποδοσφαιρική οικογένεια της ιστορικής Ιεράπολης του Αιγάλεω, και μάλιστα ο Αντιπρόεδρος του σωματείου και πρώην Αντιδήμαρχος Αιγάλεω, κ. Μάκης Ζάχαρης, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό, ανέφερε τα εξής:

«Σώθηκε η αγαπημένη μας Ιεράπολη, η ιστορική ομάδα της Πόλης του Αιγάλεω παρέμεινε στην Β´ ΕΠΣΑ. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Ευχαριστούμε το Δ.Σ. της ΕΠΣΑ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της κ. Δημητρίου Παναγιώτη, που αφουγκράστηκαν τα αιτήματα των ομάδων και πήρε μια σωστή και δίκαιη απόφαση. Η εκ νέου σωτηρία της ομάδας, ελπίζουμε να αποτελέσει μία νέα αφετηρία για την αναβάθμιση της ομάδας μας με την συσπείρωση και την αγάπη των φίλων, την παραγόντων και των ποδοσφαιριστών της».

 

 

MOUSKX