ΙΕΡΑΠΟΛΗ… ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ

ΤΟΝ ΑΙΜΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

AIMARXIER

 

 

 

Πολύ άνετα η Ιεράπολη, δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 5-2 επί του ουραγού Αίμου Πετρούπολης, στο γήπεδο Οριζομύλων το απόγευμα του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου 2019 για την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ.

Το αιγαλιώτικο ιστορικό σωματείο, που επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από 3 σερί ήττες, πήρε βαθμολογική ανάσα και σίγουρα ήταν ένα όμορφο δώρο από τους παίκτες της Ιεράπολης για τον προπονητή τους Δημήτρη Μαγιάση, που είχε την ονομαστική εορτή του.

Στο 5΄ ο Μίσκα πέτυχε το 1-0 και στο 11΄ ο Μπάλας σημείωσε το 2-0. Στο 30΄ ο Μούτσα έκανε το 3-0 και στο 36΄ ο Μπάλας «έγραψε» το 4-0. Για το νεανικό σύνολο του Αίμου, μείωσε σε 4-1 στο 43΄ ο Παυλάκος και έτσι έκλεισε το ημίχρονο.

Στο 47΄ ο Έκτορας Ζιώγας με πέναλτι σημείωσε το 5-1 και στο 73΄ ο Παυλάκος έκανε το 5-2, που ήταν και το τελικό σκορ. Δοκάρι για τους γηπεδούχους είχε ο Μούτσα.

Διηύθυνε εξαιρετικά ο αξιολογημένος ρέφερι Γ΄ Εθνικής, Νίκος Γενναίος, ενώ ακριβοδίκαιοι στις υποδείξεις τους ήταν οι επόπτες, Λευτέρης Κλουκιώτης και Νίκος Κονισπολιάτης.

 

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Σπάρος Ιωαν., Σπάρος Αριστοφ., Μανώλικας (78΄ Κονσολένας), Μαραβελάκης (70΄ Δαβίλας), Τουλιαγκάνοφ, Λιβέρης (46΄ Ζιώγας), Μπάλας (79΄ Μπόγδανος), Βέρρας, Μίσκα, Μούτσα, Σταύρου.

 

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ζέζας, Ρούπας, Μπούτσης (65΄ Λεβέντης), Ντάλντι (60΄ Ζούκας), Χουτζιούμης (55΄ Νεστουράϊ), Δημητρίου, Παυλάκος, Κολοκούρας (65΄ Χλωρός), Βγενής, Καλόγηρος, Δολιανίτης.

 

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, (Γήπεδο Οριζομύλων Αιγάλεω, Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019, Ιεράπολη – Αίμος Πετρούπολης 5-2 / 6η αγωνιστική / 1ος όμιλος Β΄ ΕΠΣΑ), ο επόπτης Λευτέρης Κλουκιώτης, ο αρχηγός του Αίμου Πετρούπολης, Παναγιώτης – Γεώργιος Βγενής, ο διαιτητής Νίκος Γενναίος, ο αρχηγός της Ιεράπολης, Αριστοφάνης Σπάρος και ο επόπτης Νίκος Κονισπολιάτης.

 

Τις επόμενες μέρες θα σας παραθέσουμε φωτογραφικό αφιέρωμα από την συνάντηση.

 

 

SPILNEW