ΣΤΑ… ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΟΛΗΣ

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

PETRKON

 

 

 

 

Μετά από 4 χρόνια απουσίας λόγω σπουδών επί μεσσηνιακής επικράτειας, ο Στράτος Κωνσταντινίδης (μικρή φώτο αριστερά πάνω) επιστρέφει στα γνώριμα και… πάτρια εδάφη της Ιεράπολης για να ενισχύσει το ιστορικό σωματείο στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2019-2020.

Μία ομάδα, η οποία είναι συνδεδεμένη άρρηκτα με την οικογένεια του, καθώς ο πατέρας του Πέτρος (μικρή φώτο αριστερά κάτω), ο νυν Γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 (θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE), υπήρξε για πολλά χρόνια παίκτης, προπονητής και παράγοντας του εν λόγω σωματείου.

Ο συμπολίτης μας Στράτος Κωνσταντινίδης, που είναι 22 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ιεράπολης, έπαιξε με το ανδρικό τμήμα στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, ενώ πέρασε και μία σεζόν από τον Κρόνο Αιγάλεω.

Πριν 4 χρόνια πέρασε στα ΤΕΙ Μεσσηνίας και συγκεκριμένα στην σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα συνέχισε την ενασχόληση του με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Για δύο χρόνια έπαιξε στον ΑΟ Φυτειάς με τον οποίο πανηγύρισε μάλιστα την άνοδο από την Β΄ στην Α1 κατηγορία Μεσσηνίας, ενώ για άλλες δύο περιόδους αγωνίστηκε με την φανέλα της Νέδουσας Αλαγονίας.

Ο Κωνσταντινίδης, ήδη έχει υπογράψει με την Ιεράπολη και αποτελεί την 3η μεταγραφή του ιστορικού σωματείου μετά την απόκτηση του 30χρονου στόπερ Ραφαέλο Βολίνσκι από τον Παλληξουριακό Κεφαλλονιάς και του 22χρονου ακραίου αμυντικού Χρήστου Μπόγδανου από τον ΑΠΟ Βελούχι Ευρυτανίας.

(Στο δεξί πλάνο της κεντρικής φώτο, ο Στράτος Κωνσταντινίδης – αριστερά – με τον πατέρα του Πέτρο – δεξιά – σε προπόνηση της Ιεράπολης στις αρχές της δεκαετίας μας)

 

 

 

MOUSKX