ΤΑ ΗΝΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΓΙΑΣΗ

Η ΙΕΡΑΠΟΛΗ

MAGIERAP

 

 

Τελείωσε το… πολυήμερο σίριαλ με το θέμα προπονητή στην Ιεράπολη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ και από το πρωί του Σαββάτου 20 Ιουλίου 2019, ο Δημήτρης Μαγιάσης (μεσαία φώτο) είναι ο νέος τεχνικός της ιστορικής ομάδας της πόλης μας.

Σήμερα είχαν συνάντηση ο Πρόεδρος του σωματείου κ. Χάρης Δαμάσκος (φώτο αριστερά) και ο Αντιπρόεδρος και πρώην Αντιδήμαρχος Αιγάλεω κ. Μάκης Ζάχαρης (φώτο δεξιά) με τον Δημήτρη Μαγιάση, οι οποίοι έδωσαν τα χέρια και ξεκινάει με φουλ ρυθμούς πλέον η υλοποίηση του προγραμματισμού για τη νέα περίοδο.

Ο σύλλογος θα λάβει μέρος για 3η σερί σεζόν στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ και για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Δημήτρης Μαγιάσης είναι ο 6ος προπονητής που αναλαμβάνει την ομάδα σε αυτό το διάστημα, καθώς έχουν προηγηθεί οι Γιαννούλης Βέρρας, Θανάσης Ψύλλιας, Βαγγέλης Ζιώγας, Σάκης Καλογερόπουλος, Σταύρος Παπαπαναγιώτου.

Ο νέος προπονητής του σωματείου και συμπολίτης μας Δημήτρης Μαγιάσης, είναι γνωστός στην αθλητική οικογένεια της Ιεράπολης, καθώς έχει περάσει και ως παίκτης από την ομάδα, αλλά και ως προπονητής από τις ακαδημίες της.

Ο εν λόγω τεχνικός ως ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει από τον Παναθηναϊκό και έπαιξε σε εθνικές κατηγορίες με τον Βύζα Μεγάρων, την Βουλιαγμένη, ενώ έκλεισε την καριέρα του στην Ιεράπολη στις αρχές της δεκαετίας του 90 πανηγυρίζοντας την άνοδο από την Β΄ στην Α΄ ΕΠΣΑ.

Στην συνέχεια ασχολήθηκε με την προπονητική, όπου εξειδικεύθηκε στις νέες ηλικίες, έχοντας αναλάβει ανάλογα τεχνικά πόστα, σε Αιγάλεω, σχολές ARSENAL Δυτικής Αθήνας, Ιπποκράτη και Ιεράπολη.

Το απόγευμα της Δευτέρας 22 Ιουλίου 2019, έχει προγραμματιστεί στα γραφεία του συλλόγου (στο γήπεδο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ), συνάντηση μεταξύ διοίκησης, παικτών, όπου και θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του Δημήτρη Μαγιάση.

 

 

FOINIK