ΑΛΜΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ Η ΙΕΡΑΠΟΛΗ

 

ΣΤΟΝ "ΤΕΛΙΚΟ" ΜΕ ΥΜΗΤΤΟ

 

IERYMIT

 

 

Τεράστιο άλμα για την παραμονή της στην κατηγορία, πραγματοποίησε η Ιεράπολη, η οποία το απόγευμα της Κυριακής 21 Απριλίου 2019 νίκησε εντός έδρας με 3-1 στο ντέρμπι σωτηρίας τον Υμηττό για την 28η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ. Η Ιεράπολη, που έφτασε δίκαια στην επικράτηση, επέστρεψε στις νίκες, μετά από 7 αγωνιστικές. Η ομάδα της πόλης μας, στις υπόλοιπες δύο αγωνιστικές που απομένουν για την λήξη της σεζόν, κρατάει την τύχη στα χέρια της. Την 29η αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με τον Νεοπεντελικό, ενώ την 30η και τελευταία αγωνιστική υποδέχεται στην αυλαία της σεζόν τον Εθνικό Αστέρα.

Όσο αφορά τον αγώνα απέναντι στον νεανικό και μαχητικό Υμηττό, η Ιεράπολη του Σταύρου Παπαπαναγιώτου προηγήθηκε (1-0) στο 17΄ με πέναλτι του Κατσικογιάννη, φάση στην οποία αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων Κορμπάκης. Στο 27΄ ο Γιάκαλος με πλασέ πέτυχε το 2-0, ενώ στο 42΄ ο Πουρνάρας μείωσε (2-1) με κεφαλιά. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε με κεφαλιά στο 83΄ ο Τσαπουρνής.

Έπειτα από 28 αγωνιστικές η Ιεράπολη είναι στην 13η θέση με 25 βαθμούς (ακολουθούν, Υμηττός με 24, Ποσειδών Γλυφάδας με 23 και Άμιλλα Περιστερίου με 9) έχοντας 7 νίκες, 4 ισοπαλίες, 17 ήττες και τέρματα 29-55.

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Σπάρος Ιωαν., Τουλιαγκάνοφ, Σπάρος Φ., Γιάκαλος, Βιτουλαδίτης (46΄ Γιαννούλης), Βέρρας (80΄ Παπαδόπουλος Ιωακ.), Κορδαλής (50΄ Σταύρου), Πέττας, Λαγκαδίτης, Κατσικογιάννης, Μίχας (65΄ Τσαπουρνής).

ΥΜΗΤΤΟΣ: Κορμπάκης, Κέχο, Νικολαϊδης, Πουρνάρας, Λιακόπουλος (25΄ Ζήσης), Κακούρης, Παπανικολάου (16΄ Κατσιγιάννης), Παπαζαφείρης, Μανούσος (65΄ λ.τ. Γαβριήλ), Χαραλαμπόπουλος, Σουλιώτης (75΄ Καρασπύρος).

 

 

CLAJNEW