ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ…

SAMOSOK

 

 

Στην πανέμορφη Σάμο, κάνουν τις απαραίτητες θερινές διακοπές τους τρεις (3) γνωστοί, Αιγαλιώτες συμπολίτες μας, δημιουργώντας ένα παρεάκι με πολιτική και αθλητική απόχρωση.

 

Λίγο πριν την γιορτή της Παναγίας, στο νησί βρέθηκε, όπως κάθε καλοκαίρι, λόγω καταγωγής της γυναίκας του, Γιούλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος (“ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ”) και βετεράνος του Σίτι (μέλος στο ΔΣ του ΣΥΒΕΠΑΠ), Γιάννης Σάμιος, ενώ τα προηγούμενα 24ωρα, στο καταπράσινο νησί, έφτασαν ο Δημοτικός Σύμβουλος (“ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ”), Κώστας Αγαπητός, αλλά και ο πρώην Αντιδήμαρχος της πόλης μας Μάκης Ζάχαρης.

 

Να σημειώσουμε επίσης, ότι εκτός της παρουσίας τους στα τοπικά αυτοδιοικητικά δρώμενα, τους τρεις (3) εν λόγω Αιγαλιώτες, αθλητικά συνδέει φυσικά και η ιστορική ομάδα της Ιεράπολης Αιγάλεω, καθώς ο Μάκης Ζάχαρης είναι Πρόεδρος, ο Κώστας Αγαπητός μέλος του ΔΣ, ενώ πριν λίγο χρονικό διάστημα, ο Γιάννης Σάμιος ανέλαβε την Τεχνική Διεύθυνση των ακαδημιών του σωματείου.

 

Έτσι, χθες το μεσημέρι Παρασκευής 19 Αυγούστου 2022, Μάκης Ζάχαρης και Κώστας Αγαπητός, από το Βαθύ Σάμου και Άγιο Κωνσταντίνο, αντίστοιχα, που παραθερίζουν, πήγαν αρχικά για μπάνιο στα Βοτσαλάκια Μαραθοκάμπου, και εν συνεχεία κατευθύνθηκαν στο χωριό Δρακαίοι της ευρύτερης περιοχής Καρλοβασίου, όπου συναντήθηκαν με τον Γιάννη Σάμιο και όπως συνηθίζεται σε τέτοιες ξεχωριστές περιπτώσεις… αναστέναξε η τοπική πατροπαράδοτη σαμιώτικη κουζίνα!

 

Εικάζουμε, ότι, μεταξύ… τύρου και αχλάδου, σίγουρα η κουβέντα, σε… ανάλαφρο προφανώς επίπεδο, εκτός από τα αθλητικά - ποδοσφαιρικά δρώμενα, θα έφτασε… μάλλον και σε ότι αφορά την τοπική πολιτική σκηνή της πόλης μας… καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ, μπαίνουμε στην τελική ευθεία, 14 μήνες πριν τις Δημοτικές Εκλογές τον Οκτώβριο του 2023!

 

Να ευχηθούμε στους συμπολίτες μας, λοιπόν, καλά μπάνια, καθότι… “όταν χαράζει στο Αιγαίο…”, και καλή επιστροφή στα αιγαλιώτικα εδάφη!

 

 

SAMIOSDDM

 

Στην φώτο, από αριστερά, Μάκης Ζάχαρης, Γιάννης Σάμιος και Κώστας Αγαπητός



NECTΟΚ