ΣΟΚ ΜΕ ΕΡΜΗ ΜΠΑΪΡΑΜΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΛΗ

BAIRAM

 

 

Κανονικά θα γράφαμε για την 16η ανανέωση συνεργασίας της Ιεράπολης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 στην Β΄ ΕΠΣΑ, ένα γεγονός, που ούτως, ή, άλλως, ισχύει, δηλαδή ένα ευχάριστο ποδοσφαιρικό κείμενο, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, η ατυχία “χτύπησε” την πόρτα, του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Ερμή Μπαϊράμη.

Ο 25χρονος Χαϊδαριώτης παίκτης, στα μέσα Ιουλίου είχε έναν άσχημο τραυματισμό στο γόνατο, και την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022, υποβλήθηκε σε επιτυχή επέμβαση προσθίου χιαστού (Metropolitan General) στο αριστερό πόδι, γεγονός που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης, για χρονικό διάστημα από έξι (6) έως οκτώ (8) μήνες, όπως υπολογίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο Ερμής Μπαϊράμης, είναι ήδη στο σπίτι του και αναρρώνει με τις ευχές όλων για γρήγορη αποκατάσταση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο ανασταλτικός μέσος, σύμφωνα με τα πρόσφατα στατιστικά του, την σεζόν 2013-2014 έπαιξε με την φανέλα της Κύπρου Κορυδαλλού σε 20 αγώνες της Γ΄ Πειραιά, σημειώνοντας μάλιστα και πέντε (5) γκολ.

Εν συνεχεία φόρεσε την φανέλα του Ατρομήτου Χαλανδρίου στην Β΄ κατηγορία της Αθήνας, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 τον βρήκε με την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στην Β΄ ΕΠΣΑ. Ακολούθησε η Άμιλλα Περιστερίου στην Β΄ κατηγορία της Αθήνας, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο του 2022, εντάσσεται στο έμψυχο δυναμικό της Ιεράπολης, καταγράφοντας έξι (6) συμμετοχές και βοηθώντας την ιστορική ομάδα να παραμείνει στην Β΄ ΕΠΣΑ.

 

 

MESGIOX