ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

“Α.Π.Ο ΙΕΡΑΠΟΛΕΩΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 1987”

eklier1

 

 

Ακολουθώντας όλες τις καταστατικές υφιστάμενες διαδικασίες του νέου αθλητικού νόμου και έπειτα από την τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 υπό την Προεδρία του κ. Ευθύμη (Μάκη) Ζάχαρη (αρχική φώτο), όπου τα θέματα της ημερήσιας διάταξης για τον “Α.Π.Ο. Ιεραπόλεως Αιγάλεω 1987” ήταν η Σύγκληση Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης και η κατάρτιση καταλόγου μελών εχόντων δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην ΓΣ, αποφασίστηκε ομόφωνα η διεξαγωγή εκλογών στον σύλλογο το απόγευμα (στις 8) της Τετάρτης 29 Ιουνίου 2022, στα γραφεία του σωματείου επί της οδού Κοραή (αίθουσα 3 Δημοτικού Σταδίου Αιγάλεω “ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ”). Σε περίπτωση μη απαρτίας η διαδικασία θα επαναληφθεί στις 6 Ιουλίου 2022.

Ο κατάλογος μελών, που εγκρίθηκε ομόφωνα, και έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στις εκλογές, αριθμεί 54 άτομα.

Να σημειώσουμε ότι οι προηγούμενες εκλογικές είχαν διεξαχθεί στις 24 Ιουνίου 2020 και στην πρώτη συνεδρίαση του 15μελούς συμβουλίου της Τρίτης 30 Ιουνίου 2020, νέος Πρόεδρος αναδείχθηκε ο κ. Μάκης Ζάχαρης, πρώην Αντιδήμαρχος της πόλης μας και επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος. Ο κ. Ζάχαρης είχε διαδεχθεί στον Προεδρικό θώκο τον κ. Χάρη Δαμάσκο.

Κάνοντας μια παρένθεση, και όσο αφορά την πρόσφατη ιστορική καταγραφή στην θέση της Προεδρίας του σωματείου, το 2015 Πρόεδρος ήταν ο κ. Κώστας Χατζηκώστας, από τις 26 Νοεμβρίου 2015 έως τον Αύγουστο του 2017 στον Προεδρικό θώκο ήταν η παλιά μεγάλη ποδοσφαιρική μορφή του συλλόγου, ο Εκπαιδευτικός κ. Γιάννης Γρηγοριάδης, ακολούθησε η βραχεία παρουσία (6 Αυγούστου 2017 - Δεκέμβριος 2017) στον θώκο του επιχειρηματία κ. Νίκου Μαρτίνου, η θητεία του επίσης Εκπαιδευτικού κ. Γιώργου Κατρίτση από τις 11 Δεκεμβρίου 2017 έως τις 24 Ιουνίου 2018, και τέλος για δύο (2) έτη (2018-2020) στην κορυφαία διοικητική θέση της Ιεράπολης ήταν ο Ασφαλιστής, κ. Χάρης Δαμάσκος, τον οποίο διαδέχθηκε τον Ιούνιο του 2020 ο Μάκης Ζάχαρης.

Το ΔΣ που είχε συσταθεί στις 30 Ιουνίου 2020 είχε ως εξής:

 

 

DSIERAP

 

 

 

MAKRAPTOK

 

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ

 

 

Z9

 

Ο Μάκης Ζάχαρης, ένας από τους πιο δραστήριους συμπολίτες μας, γεννήθηκε στο Αιγάλεω Αττικής το 1965. Είχε από τα μαθητικά και φοιτητικά του χρόνια έντονη κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα στην πόλη μας. Διετέλεσε Πρόεδρος 15μελούς, Αντιπρόεδρος των Ελλήνων Φοιτητών στην πρώην Σοβιετική Ένωση και στέλεχος της ΚΝΕ. Διετέλεσε Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Αιγάλεω, μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Αιγάλεω, Δημοτικός Σύμβουλος επί σειρά ετών, καθώς και Αντιδήμαρχος.

Σπούδασε στην περίφημη οικονομική σχολή του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας «Μ.Γ.Λεμονόσωφ» και η ειδικότητά του είναι Οικονομολόγος και Καθηγητής Πολιτικής. Εργάστηκε ως υπεύθυνος εξαγωγών τροφίμων της εταιρείας «HELVA Ltd.», αλλά και ως Καθηγητής στις σχολές «Μανώλα» και «Όμηρος» στα μαθήματα της πολιτικής οικονομίας, οικονομικών μαθηματικών, ελληνικής οικονομίας, οικονομικής γεωγραφίας και διεθνούς εμπορίου.

Στη συνέχεια, βρέθηκε ως Οικονομικός Διευθυντής στη ρωσική εταιρεία ελληνικού κεφαλαίου «Geomak fruit Ltd.» με έδρα τη Μόσχα και με αντικείμενο την εισαγωγή φρούτων και τροφίμων από την Ελλάδα και έπειτα Γενικός Διευθυντής της ρωσικής εταιρείας ελληνικού κεφαλαίου «Romeo S.A.» με έδρα και πάλι τη Μόσχα και με το ίδιο αντικείμενο.

Ακολούθως τέθηκε Επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ελληνικής εταιρείας «Fruitline Ltd», όπως και οικονομολόγος, σύμβουλος εξαγωγικών επιχειρήσεων, συνεργαζόμενος με πρωτοποριακούς αγροτικούς συνεταιρισμούς και εξαγωγικούς φορείς, έχοντας δυναμική συμβολή στην προώθηση ελληνικών πιστοποιημένων προϊόντων προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης σε διάφορες χώρες του εξωτερικού. Από το Σεπτέμβρη του 2007 είναι Γενικός Διευθυντής της εταιρείας «AGROLINE FRUIT» με αντικείμενο την εμπορία - εξαγωγή αγροτικών προϊόντων. Μιλά απταίστως, ρωσικά και αγγλικά.

 

 

 

MAKRAPTOK