ΔΕΚΑΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ SUCCESS

ΛΙΑ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

 

 

 succ 01

 

 

“Οι επιτυχόντες μαθητές μας της σχολικής χρονιάς 2014 – 2015 διέσχισαν και φέτος το δικό τους κόκκινο χαλί στην απονομή των 101 ΠΤΥΧΙΩΝ μας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016. Μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα με στιγμές συγκίνησης και υπερηφάνειας, απονείμαμε στα “καμάρια” μας τα διπλώματά τους. Στα ανώτερα επίπεδα μερικοί μαθητές μας απέκτησαν ακόμη και 2 πτυχία! Για μια ακόμη χρονιά βγήκε αληθινό το μόττο μας:
“Όποιος δήλωσε, πέρασε και…κέρασε!”
Αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και επίπονης προσπάθειας τόσο των μαθητών όσο και των καθηγητών τους.
Η τελετή απονομής πτυχίων είναι μια εκδήλωση αφιερωμένη αποκλειστικά στους μαθητές μας και στις επιτυχίες τους! Η ημέρα της απονομής αποτελεί για όλους εμάς στο SUCCESS την κορυφαία στιγμή της σχολικής χρονιάς. Είναι η στιγμή που στεκόμαστε υπερήφανοι στο πλευρό των μαθητών μας και μοιραζόμαστε τη χαρά τους για την απόκτηση του πτυχίου τους.
Μετά την απονομή ακολούθησε πάρτυ με πολύ χορό, φαγητό κι αναψυκτικά.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς μαθητές, γονείς και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους πτυχιούχους μαθητές μας! Ευχόμαστε να ζήσουν πολλές ανάλογες στιγμές επιβράβευσης και επιτυχίας σε όλη την πορεία της ζωής τους.
Και του χρόνου με μεγαλύτερες SUCCESSful επιτυχίες ! ! !”
Χρυσικοπούλου Λία

 

 

 

succ 02

 

 

 

succ 03

 

 

 

 

succ 04

 

 

 

 

 

 

 

succ 06

 

 

 

succ 07

 

 

succ 01