TO 3o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ

ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ-A.E.D.E.

 

 

SYNEDRIO ARXIKH

 

 
Το Σάββατο, 12-3-2016, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το διεθνές συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Καθηγητών-A.E.D.E. (Association Européenne des Enseignants), για την 60η επέτειο της A.E.D.E, με θέμα « Η παιδεία και ο ευρωπαϊκός πολιτισμός στον 21ο αιώνα: Το μέλλον της Ευρώπης»
Το σχολείο μας, 3ο Γυμνάσιο Αιγάλεω, είχε προσκληθεί για την συνεδρία: «Όταν ο εθελοντισμός προάγει την εκπαίδευση και τον πολιτισμό».
Οι υπεύθυνοι καθηγητές της περιβαλλοντικής ομάδας του σχολείου μας (κ. Καλομενίδου Φ. , κ. Παπαδοπούλου Α. και κος Χατζημηνάς Α.) μαζί με αντιπροσωπεία μαθητών της φετινής αλλά και της περσινής ομάδας που τώρα φοιτούν στο Λύκειο, παρουσιάσαμε τον τρόπο που διδάσκεται η περιβαλλοντική εκπαίδευση στα ελληνικά σχολεία και επίσης είχαμε την ευκαιρία να δείξουμε το περσινό μας έργο για την κλιματική αλλαγή.
Επίσης αναφερθήκαμε στις φετινές δράσεις του σχολείου όπως προγράμματα περιβαλλοντικής, πολιτιστικά και αγωγής υγείας, συμμετοχή σε ημερίδες για την περιβαλλοντική εκπαίδευση, συνεργασία με το Δήμο Αιγάλεω, το 6ο ΚΑΠΗ και τους Φίλους του Πυριτιδοποιείου, τη δράση για τον εμπλουτισμό της ανταλλακτικής βιβλιοθήκης, τον καθαρισμό του άλσους του Μπαρουτάδικου.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διευθύντρια κ. Ματθιοπούλου Γεωργία και την Υποδιευθύντρια κ. Σεργιανίδου Πολυξένη που μας τίμησαν και μας στήριξαν με την παρουσία τους, αλλά και τους μαθητές και μαθήτριες μας που πάντα είναι ενεργοί.

 

 

SYNEDRIO 01

 

SYNEDRIO 02

 

 SYNEDRIO 03

 SYNEDRIO 04

SYNEDRIO 05

 

SYNEDRIO 06

 

SYNEDRIO 07

 

SYNEDRIO 08