3gumnasio arxiki

 

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

3ου  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

Σε  ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα στο αμφιθέατρο του 3ου Γυμνασίου Αιγάλεω έγινε την Κυριακή  14/12 μια όμορφη γιορτή  καθώς και η έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Bazaar του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων. Μαθητές και μαθήτριες του σχολείου υπό την επιμέλεια της καθηγήτριας τους κας Σεργιανίδου  παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς και εισέπραξαν  το μέγιστο χειροκρότημα του κοινού ενώ όσοι παρευρέθηκαν στην γιορτή είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν αλλά και να κάνουν τις εορταστικές αγορές τους από τις  χειροποίητες δημιουργίες   των μελών του Συλλόγου Γονέων που μεταξύ των άλλων υπήρχαν Ξύλινα , παραδοσιακά, στολισμένα και ζωγραφισμένα  καράβια, Χριστουγεννιάτικα στεφάνια, κεριά, πολλά βιβλία, μπιζού, πλεχτά κασκόλ καθώς και χειροποίητα γλυκά, μαρμελάδες και λικέρ. Πλούσιος και ο μπουφές από τον οποίο κεράστηκαν όλοι με γλυκά, κέικ, μπισκότα και άφθονες λιχουδιές, Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κα Σιδηροπούλου Θεοδώρα ευχαρίστησε τους μαθητές, γονείς και φίλους για την συμμετοχή και στήριξη τους, την διευθύντρια του σχολείου κα Ματθιοπούλου Γεωργία και τον σύλλογο διδασκόντων για την πολύτιμη βοήθεια τους και ιδιαιτέρως την καθηγήτρια κα Σεργιανίδου Τζένη που με το μεράκι , την αγάπη και το κέφι της πλαισίωσε τόσο όμορφα την γιορτή με το χορευτικό της τμήμα.

 

 3gumnasio 3

 

3gumnasio 4

Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους η αντιδήμαρχος Παιδείας κα Χριστόγλου Γιάννα, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αιγάλεω κος Ζάχαρης Μάκης, ο δημοτικός σύμβουλος κος Αρώνης Χάρης, ο διευθυντής του 4ου Λυκείου Αιγάλεω κος Λαμπρόπουλος Γιώργος, η διευθύντρια του 5ου Γυμνασίου κα Σταυροπούλου Κωνσταντίνα, η διευθύντρια του 2ου νηπιαγωγείου Αιγάλεω κα Γκαζγκάνη Ελένη, το 6ο ΚΑΠΗ Αιγάλεω .

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Αιγάλεω εύχεται σε όλους καλές γιορτές , με υγεία, δύναμη , ελπίδα !!!

3gumnasio 1

3gumnasio 2

 

 

3gumnasio 5