kourakis arxiki

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,

ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΤΑΣΟΥ ΚΟΥΡΑΚΗ,
 ΣΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ .

 

Με αφορμή την διεθνή ημέρα για την εξάλειψη των φυλετικών διακρίσεων και του ρατσισμού στις 21 Μαρτίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Τάσος Κουράκης, πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης (19-3-2015) επίσκεψη στο 2ο Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας, όπου παρακολούθησε την προγραμματισμένη εκδήλωση των μαθητών/τριών, παρουσία του Δήμαρχου Αγίας Βαρβάρας Γιώργου Καπλάνη και της συγγραφέως Ελένης Πριοβόλου.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Τάσος Κουράκης, μετά το πέρας της εκδήλωσης, συζήτησε με τους μαθητές/τριες, τους γονείς και το σύλλογο διδασκόντων για τα προβλήματα που απασχολούν την εκπαιδευτική και την τοπική κοινότητα. Με αφορμή της επίσκεψής του στην πόλη μας πραγματοποίησε επίσκεψη και στο 1ο Λύκειο Αγίας Βαρβάρας όπου συνομίλησε με τους μαθητές/τριες  και το σύλλογο διδασκόντων.
Ο Δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης πρότεινε να γίνει συνάντηση των Δημάρχων Δυτικής Αθήνας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων για τα ζητήματα  της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης  την οποία ο Αναπληρωτής Υπουργός αποδέχτηκε  και δεσμεύτηκε ότι θα πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

001

 

 

 

004

 

010

 

017