… «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ!

ARXKATEKP

 

Τους αγαπητούς κυρίους της κεντρικής φωτογραφίας, τον Αντώνη (αριστερά) και τον Ηλία (δεξιά) – οι οποίοι πάντα με μεράκι και ευγένεια μας εξυπηρετούν - θα κάνουμε υπομονή, και το απαιτούμενο χρονικό διάστημα για να τους δούμε δια ζώσης στο κορυφαίο μουσικό μεζεδοπωλείο «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», λόγω επιβεβλημένων μέτρων σχετικά με τον covid-19!

Όμως, επειδή οι καλές συνήθειες δεν κόβονται, ο φίλος και ιδιοκτήτης της φημισμένης επιχείρησης Τάκης Σπίνουλας, δεν θα μας αφήσει σε αυτή την καραντίνα έτσι… στον αέρα!

Πλέον σε αυτό το διάστημα του λοκ-ντάουν κατά τον μήνα Νοέμβριο η επιχείρηση εστίασης «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», με κοινωνικό πρόσημο σε αυτή την ενέργεια της, ενεργοποίησε τις υπηρεσίες TAKEAWAY (παραλαβή από κατάστημα κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης) και DELIVERY (διανομή κατ’ οίκον), προκειμένου να απολαμβάνουμε στον χώρο μας τα λαχταριστά προϊόντα της (από μαγειρευτά έως κοψίδια, αλλά και του… πουλιού το γάλα!!!).

Μάλιστα σε παραγγελία με παράδοση στον χώρο μας (delivery) «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» κάνει και την σούπερ έκπτωση της τάξεως του 12% στις τιμές καταλόγου!

Ελλάς… Ευρώπη… «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ»!

Πάμε δυνατά και τηλεφωνικά λοιπόν… Τηλ.: 210 5901455 – 6937 756126 (Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ)!

 

esotkat