ΤΟ «ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ» ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 KRARX

 

Από τους πιο ενεργούς φίλους του αθλητισμού και ειδικά του ποδοσφαίρου ο χαϊδαριώτης επιχειρηματίας κ. Άρης Χρονόπουλος, ιδιοκτήτης της γνωστότατης και επιτυχημένης επιχείρησης εστίασης «ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ», συμβάλλει με κάθε τρόπο τόσο ο ίδιος, όσο και η εταιρεία του στο κοινωνικό γίγνεσθαι θέλοντας να στείλει παράλληλα το μήνυμα ότι όλοι οι επαγγελματίες πρέπει να βοηθούν συλλόγους και θεσμούς.
Ο Άρης Χρονόπουλος, ο οποίος είναι Αντιπρόεδρος στον ΑΟ Χαϊδαρίου, ενώ παραμένει χορηγός και σε άλλα σωματεία της πόλης μας, «ανοίγει τα φτερά του» και στους όμορους Δήμους, όπου πλέον το ψητοπωλείο – σουβλακερί «ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ» θα είναι χορηγός της ομάδας ποδοσφαίρου ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, που αγωνίζεται στην Γ΄ ΕΠΣΑ.
Ο ισχυρός διοικητικός παράγοντας του σωματείου και βετεράνος ποδοσφαιριστής (Αιγάλεω, Παναιγιάλειος, κτλ.) κ. Χρήστος Σημαντήρας – ο οποίος δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά στο Χαϊδάρι με την επιχείρηση ειδών κολύμβησης «AQUAHALL» - είχε τις σχετικές επαφές με τον κ. Άρη Χρονόπουλο και ο τελευταίος αμέσως ανταποκρίθηκε στο αίτημα για να είναι η επιχείρηση του («ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ») ο βασικός χορηγός του Κρόνου Αιγάλεω, μια ομάδα η οποία έχει το δικό της στίγμα στα αθλητικά ποδοσφαιρικά δρώμενα της Αθήνας και της γειτονικής πόλης.
«Είμαι δίπλα σε κάθε αγνή και εξαιρετική προσπάθεια που έχει στόχο την ανάδειξη των αξιών του ερασιτεχνικού αθλητισμού και φέρνει την νεολαία κοντά σε αυτά τα δρώμενα. Νομίζω ότι όλοι οι επαγγελματίες, με τον δικό του τρόπο ο καθένας, πρέπει να συνεισφέρουμε στους κατά τόπους συλλόγους, είτε πολιτιστικούς ή, αθλητικούς, καθώς η έννοια της πόλης και της κοινωνίας μας αφορά όλους και εν προκειμένω θα έλεγα ότι είναι μια σχέση αμφίδρομη», επεσήμανε ο κ. Χρονόπουλος, ενώ ο κ. Χρήστος Σημαντήρας, εκ μέρους του Κρόνου Αιγάλεω, τόνισε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως τον Αντιπρόεδρο του ΑΟ Χαϊδαρίου κ. Άρη Χρονόπουλο, ιδιοκτήτη της επιχείρησης «ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ», για την προσφορά του προς τον σύλλογο μας και ελπίζουμε ότι το παράδειγμα του εν λόγω επιχειρηματία θα ακολουθήσουν και άλλοι επαγγελματίες, βοηθώντας τα ερασιτεχνικά σωματεία που αγαπούν».


 ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ «Καλώς τους» από το 2001: Στρατάρχου Καραϊσκάκη 32, Χαϊδάρι, Πλατεία Ηρώων, τηλ: 210/5911686, 210/5911426, 6981 856660
 www.Kalwstous.gr – Ώρες διανομής: 11.30 – 24.30 – Παράδοση σε Χαϊδάρι, Δαφνί, Αφαία, Αιγάλεω, Αγία Βαρβάρα, όρια Περιστερίου, Σχιστού, Κορυδαλλού.
 Το κατάστημα διαθέτει NOVA. Ειδικά μενού για κοινωνικές εκδηλώσεις. Παράδοση με την παραγγελία σας και με προϊόντα από το περίπτερο.

 

KR18

 

KR16

 

 

KR10

 

KR1

 

KR17

 

KR2

 

KR3

 

KR4

 

KR16

 

KR5

 

KR10

 

KR6

 

KR7

 

KR8

 

KR9

 

KR15

 

KR12

 

KR13

 

KR17

 

KR16

 

KR10