ΒΑΦΤΗΚΕ ΜΠΛΕ Η “ΠΛΑΤΕΙΑ” ΤΟΥ ΤΙΡΤΙΡΑΚΗ!

eikoncit

 

 

Πιο γαλάζια δεν γινόταν να γίνει η Πλατεία Λέλας Καραγιάννη (επί της Μεγ. Αλεξάνδρου) το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 30 Ιουνίου, από τους δεκάδες αθλητές των ακαδημιών του ΑΟ Αιγάλεω.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Αντώνης Τιρτιράκης φιλοξένησε και τραπέζωσε διοικητικό τιμ και νεαρούς αθλητές των ποδοσφαιρικών ακαδημιών στο κατάστημα εστίασης του «ΚΑΦΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΕΛΑΣ – Ο ΑΝΤΩΝΗΣ», όπου εννοείται ότι όλη πλατεία …χρωματίστηκε μπλε (!!!), σε αυτή την τελευταία καλοκαιρινή συνάντηση πριν τις θερινές διακοπές!

Να σημειώσουμε, ότι εκτός του Προέδρου, οικοδεσπότη, κ. Αντώνη Τιρτιράκη, στην καλοκαιρινή αυτή συνάντηση βρέθηκαν, ο Γενικός Διοικητικός Υπεύθυνος των ακαδημιών του ΑΟ, Σπύρος Κολοκοτρώνης, ο Τεχνικός Διευθυντής, Κώστας Διάλλας, ο προπονητής, Θωμάς Μακρής και ο άμεσος συνεργάτης του τεχνικού τιμ, Παύλος Λαγοδήμος.

Ευχάριστη έκπληξη της όμορφης συνάντησης, η επίσκεψη του Προέδρου της ΠΑΕ, κ. Άρη Παλτόγλου, ο οποίος έγινε δεκτός με επευφημίες και χειροκροτήματα από αθλητές και τους συνοδούς τους, ενώ ο ίδιος χαιρέτησε τα παιδιά των υποδομών, τους συνεχάρη και συνομίλησε μαζί τους, φυσικά, για το ποδοσφαιρικό μεγαλείο του Σίτι.

 

* Ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας, ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Ασημακόπουλος και ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, κατευθυνόμενοι προς πολιτιστικές εκδηλώσεις της πόλης μας, έκαναν μια στάση στην Πλατεία Λέλας Καραγιάννη, έχοντας συνομιλίες με μικρούς και μεγάλους από την ποδοσφαιρική οικογένεια του Σίτι.

 

 

 

PLATMAKETA

 

 

kl1

 

 

kl2

 

kl3

 

kl4

 

kl5

 

kl6

 

kl7

 

kl8

 

kl9

 

 

RAKOK

 

 

kl10

 

kl11

 

kl12

 

kl13

 

kl14

 

kl15

 

kl16

 

kl17

 

kl18

 

 

MONKEYS

 

 

 

kl19

 

kl20

 

kl21

 

kl22

 

kl23

 

kl24

 

kl25

 

kl26

 

kl27

 

 

NECTΟΚ

 

 

 

kl28

 

kl29

 

kl30

 

kl31

 

kl32

 

kl33

 

kl35

 

kl36

 

 

 

RAKOK

 

 

 

kl37

 

kl38

 

kl39

 

KL40

 

kl41

 

kl43

 

kl44

 

kl45

 

 

kl30

 

 

PLATMAKETA