«ΒΟΜΒΑ» ΜΕ ΑΤΜΑΤΣΙΔΗ Η ΑΕ ΑΙΓΙΝΑΣ!

 

 

 

Τα τυπικά απομένουν σύμφωνα με πληροφορίες προκειμένου να ολοκληρωθεί μία πολύ σπουδαία μετακίνηση στον χώρο του πειραϊκού ποδοσφαίρου σε αυτό το μεταγραφικό… παζάρι του Ιανουαρίου. Πιο συγκεκριμένα η ιστορική και ισχυρή ΑΕ Αίγινας, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α΄ Πειραιά, είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μιχάλη Ατματσίδη (φώτο) από τον Ερμή Κορυδαλλού (1ος όμιλος Α΄ Πειραιά).
Τα τελευταία 24ωρα υπήρχαν αρκετές επαφές μεταξύ των εμπλεκόμενων μελών (Αίγινα, Ερμής, Ατματσίδης) και πριν λίγες ώρες επήλθε καταρχήν συμφωνία, πριν το ραντεβού (Παρασκευή ή, Σάββατο) όπου θα ολοκληρωθεί η υπόθεση και ο 30χρονος πολύπειρος μεσοεπιθετικός θα αφήσει την ομάδα του Κορυδαλλού για την ιστορική ΑΕ Αίγινας.
Ο Μιχάλης Ατματσίδης, που έχει γεννηθεί το 1986, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ερμή Κορυδαλλού και με την κυανόλευκη φανέλα αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής, τρεις διαδοχικές χρονιές, από το 2002 έως το 2004. Ακολούθησε η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του το 2004 όταν έγινε μέλος του Απόλλωνα Αθηνών και την σεζόν 2009 – 2010 έπαιξε με τη Νέα Ιωνία στην Δ΄ Εθνική. Ακολούθησε ο Χολαργός στην Α΄ Αθήνας και η πρώτη επιστροφή του στον Ερμή Κορυδαλλού και την Α΄ Πειραιά την περίοδο 2011-2012. Η χρονιά 2012-2013 τον βρίσκει στο Μοσχάτο και στην Α΄ Πειραιά, όπου σημείωσε 10 γκολ, ενώ την περίοδο 2013-2014 πανηγυρίζει με τον Ίκαρο Καλλιθέας την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ Πειραιά. Το καλοκαίρι του 2014 επέστρεψε και πάλι στην ομάδα που ξεκίνησε, τον Ερμή Κορυδαλλού και πλέον είναι έτοιμος – όπως όλα δείχνουν - για το επόμενο… λιμάνι της καριέρας του, την Αίγινα!