Την παραίτηση Τοκατλίδου ζήτησε ο Δημήτρης Τσατσαμπάς στο δημοτικό συμβούλιο λόγω  σχέσης της με εταιρία που ανέλαβε δουλειές στο Δήμο.
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Τσατσαμπάς κατήγγειλε στο δημοτικό συμβούλιο οτι υπάρχει σχέση της κυρίας Τοκατλίδου ,τέως  αντιδημάρχου κοινωνικών υπηρεσιών και νυν προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, με  την εταιρία ‘Ευρωσύμβουλοι Α.Ε.’  που της ανατέθηκαν δουλειές από την διοίκηση του δήμου.
Πιο συγκεκριμένα,κατέθεσε επίσημα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία
Α )  Η  κυρία Τοκατλίδου στις 22-2-2012 εισηγήθηκε την εταιρία ‘Ευρωσύμβουλοι Α.Ε.’ να οριστεί στο πρόγραμμα σύγκλισης για την απασχόληση “συντονιστής εταίρος της αναπτυξιακής σύμπραξης” .
Β)  ο Πέτρος Καραβίτης στις 29-2-2012 εισηγήθηκε την εταιρία ‘Ευρωσύμβουλοι Α.Ε.’ να οριστεί επίσης  στο πρόγραμμα σύγκλισης για την απασχόληση “συντονιστής εταίρος της αναπτυξιακής σύμπραξης” .
Γ)η Κυρία Τοκατλίδου στις 17-7-2012 εισηγήθηκε  την εταιρία ‘Ευρωσύμβουλοι Α.Ε.’ ως εταίρο και νέας αναπτυξιακής σύμπραξης για την απασχόληση και την καινοτομική επιχειρηματικότητα.
Δ) ο Μάριος Λιακόπουλος,τότε αντιδήμαρχος οικονομικών , στις 9-11-2012 με απόφαση της οικονομικής επιτροπής στην οποία ήταν πρόεδρος κύρηξε ανάδοχο την εταιρία ‘Ευρωσύμβουλοι Α.Ε.’ για το έργο “τεχνική βοήθεια δήμου Χαϊδαρίου”.
Η κυρία Τοκατλίδου στο ερώτημα του Δ. Τσατσαμπά  αν έχει κάποια σχέση με την εταιρία ‘Ευρωσύμβουλοι Α.Ε.’  αρνήθηκε κατηγορηματικά οτι έχει οποιαδήποτε σχέση.Ακολούθως όμως ο Δ. Τσατσαμπάς προσκόμισε στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου στοιχεία από την Διαύγεια, που δείχνουν  οτι η εν λόγω εταιρία συνδέεται μετοχικά με την εταιρία ‘S.I.L.K CAPITAL PARTNERS’ στην οποία ο σύζυγος της κ.Τοκατλίδου εμφανίζεται ως ιδρυτικός εταίρος.
Η κ.Τοκατλίδου, εμφανώς ενοχλημένη, ανέφερε πως σε ότι αφορά τις συμπράξεις όταν η ίδια εισηγήθηκε την συνεργασία της εταιρίας Ευρωσύμβουλοι Α.Ε με τον Δήμο δεν υπήρχε  καμία σχέση της εταιρίας με αυτή που συνδέεται ο σύζυγος της.
Όσο δε για το έργο ¨ τεχνική  βοήθεια  προς το δήμο¨ που ανατέθηκε στην εταιρία, αυτό έγινε με διαφάνεια απο τους υπηρεσιακούς υπαλλήλους.
Η σύγκρουση και η σφοδρή αντιπαράθεση μεταφέρθηκε και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο  με συνεχείς αναφορές της κ.Τοκατλίδου οτι ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ψεύδεται σχετικά με τις κατηγορίες εις βάρος της και οτι προσπαθεί να ρίξει λάσπη στον ανεμιστήρα.                     
Ο Δημήτρης Τσατσαμπάς ανταπαντώντας είπε οτι ¨Τα στοιχεία μιλάνε απο μόνα τους και οτι θα έπρεπε ήδη να έχετε παραιτηθεί κυρία Τοκατλίδου αλλά δυστυχώς δεν διαθέτετε καμία πολιτική ευθυξία για να το πράξετε¨
Στην προσπάθεια της να μεταφέρει τις ευθύνες στους υπαλλήλους, τονίσε με  έμφαση ότι η απόφαση ελήφθη από την οικονομική επιτροπή με πρόεδρο τον τότε αντιδήμαρχο Μάριο Λιακόπουλο και ότι δυστυχώς έγινε κατοχύρωση στον ένα και μοναδικό συμμετέχοντα στον διαγωνισμό, δηλαδή την εταιρία Ευρωσύμβουλοι Α.Ε.
Την συγκεκριμένη απόφαση της  οικονομικής επιτροπής ο Δ. Τσατσαμπάς την είχε καταψηφίσει, ζητώντας να γίνει ανοιχτός διαγωνισμός με περισσότερους συμμετέχοντες.
Άλλο ένα  μείζον ζήτημα το οποίο έχει προκαλέσει εντονότατες τριβές  στο εσωτερικό της παράταξης του δημάρχου. Ταυτόχρονα αποτελεί και ένα ακόμα σοβαρό  πλήγμα για τον ίδιο μιας και  τον φθείρει ακόμη περισσότερο ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών του Μαίου.