ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 

Δημήτρης Τσατσαμπάς

 

ΔΗΜ. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΧΑΙΔΑΡΙ ΞΑΝΑ" ΚΑΙ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Φίλες και φίλοι,

Θέλω πρώτα από όλα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη με την οποία με τιμήσατε τόσο εμένα προσωπικά όσο και την παράταξη «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ» φτάνοντάς μας στις δημοτικές εκλογές του 2010 στο τιμητικό ποσοστό του 49%.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα και προσπαθήσαμε, από τη θέση ευθύνης που μας ορίσατε, να κάνουμε όσο καλύτερα γινόταν το καθήκον μας. Το μοναδικό κριτήριο των επιλογών μας ήταν το όφελος της πόλης μας χωρίς εξαρτήσεις από συμφέροντα, χωρίς κομματικές επιρροές, χωρίς φιλικούς συναισθηματισμούς.

Η πόλη μας τα τελευταία 8 χρόνια πήγε πολύ πίσω. Οι υποδομές της εγκαταλήφθηκαν στην τύχη τους και βασικές λειτουργίες της καταργήθηκαν. Η άσκηση της διοίκησης από την απερχόμενη δημοτική αρχή το μόνο που εξυπηρετούσε ήταν το προσωπικό όφελος των ιδίων και των κολλητών της.

Ο συνεχής αγώνας μας ως αντιπολίτευση με καταψηφίσεις στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, με δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο, με αναρτήσεις στο διαδίκτυο και με αναφορές στα αρμόδια όργανα, για να εμποδίσουμε την κακή διοίκηση  Μαραβέλια, είναι γνωστός πλέον και έχει αναγνωριστεί από κάθε καλόπιστο συντοπίτη μας.

Είναι αλήθεια ότι σήμερα από πολλούς συμπολίτες μου εισπράττω  την αναγνώριση αυτή.

Η πολιτική, οικονομική και ηθική χρεωκοπία της διοίκησης Μαραβέλια και δυστυχώς η κατάρρευση του Δήμου, μας δικαίωσαν για όλα τα ζητήματα που αναδεικνύαμε και απέδειξαν ότι η συνεχή κριτική που ασκούσα και ασκούσαμε προς τη δημοτική αρχή όχι μόνο δεν ήταν στείρα και άδικη, όπως μας κατηγορούσαν τότε, αλλά ήταν δίκαιη, υπεύθυνη και επιβεβλημένη.

Σε λίγες μέρες θα πάμε στις κάλπες για να εκλέξουμε νέα δημοτική αρχή. Την τωρινή διοίκηση δε θα χρειαστεί να την καταψηφίσουμε γιατί αυτοδιαλύθηκε, οι δε παραλλαγές, που επιχειρεί για να διασωθούν κάποια πρόσωπά της, είναι ορατές από πολύ μακριά και δεν εξαπατούν κανέναν.

Ο δήμος μας χρειάζεται τώρα μια διοίκηση αποφασισμένη να δουλέψει ασυμβίβαστα  και αποτελεσματικά. Μια νέα διοίκηση με ήθος και αρχές, που κίνητρό της είναι η πραγματική αγάπη και το ξάστερο όραμα για το Χαϊδάρι. Μια νέα διοίκηση που να στέκεται με ψηλά το κεφάλι, γιατί δε θα χαρίζεται σε κανέναν και δε θα συναλλάσσεται με κανέναν, γιατί δε θα αδικεί, δε θα αδρανεί και δε θα αδιαφορεί. Μια διοίκηση που να νοιάζεται, να ενεργεί, να συγκρούεται, να καινοτομεί με φρεσκάδα και φαντασία, για να φέρει και πάλι πρόοδο στην πόλη και ικανοποίηση στους δημότες.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Το ζητούμενο πάντα για μένα ήταν και είναι ανεξαρτήτως προσώπων, ο δήμος να αποκτήσει μια τέτοια διοίκηση. Βαθιά μου πεποίθηση είναι ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΧΑΪΔΑΡΙ ΞΑΝΑ» Βαγγέλης Ντηνιακός και τα  νέα πρόσωπα, που συμπορεύονται μαζί του θέλουν και μπορούν να ασκήσουν μια τέτοια διοίκηση.
Γι αυτό από την πρώτη στιγμή αποφάσισα τη στήριξή μου στο Βαγγέλη Ντηνιακό και την ενεργή συμμετοχή μου στο δημοτικό συνδυασμό «ΧΑΪΔΑΡΙ ΞΑΝΑ».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΤΣΑΜΠΑΣ