Αποκλειστικές δηλώσεις του Τάσου Χαλκιά στην «Πόλη μας»
«Με τον Ανδρέα μας ένωναν περισσότερα

από αυτά που μας χώριζαν»
«Επικεφαλής του συνδυασμού θα είναι ο Ανδρέας Μποζίκας»


Εμφανώς δυσαρεστημένος με τα αρνητικά σχόλια και τις «λασπολογίες» που δέχθηκε τον τελευταίο καιρό ο Τάσος Χαλκιάς, μίλησε στην «πόλη μας» για τους λόγους που τον οδήγησαν στην συνένωση του συνδυασμού του με τον Ανδρέα Μποζίκα.  
Η γενική αρνητικότητα και η ένταση των τελευταίων ημερών, ο μεγάλος κατακερματισμός των δυνάμεων, η ...λαοθάλασσα των υποψηφίων αλλά και τα κοινά σημεία με τον υποψήφιο Ανδρέα Μποζίκα ήταν μερικοί από τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την ένωση.   Πλέον οι δυο υποψήφιοι πορεύονται μαζί στον νέο συνδυασμό «ΠΑΜΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ».  
«Υπάρχει μεγάλος κατακερματισμός των δυνάμεων. Εννέα υποψήφιοι είναι πάρα πολλοί. Με αυτή την κίνηση απέδειξα έμπρακτα, αποχωρώντας από την καρέκλα, ότι ενδιαφέρομαι για το καλό της πόλης. Με τον Ανδρέα μας ένωναν περισσότερα από αυτά που μας χώριζαν», μας τόνισε ο Τάσος Χαλκιάς.
Επίσης συμπλήρωσε «Βρήκα πολλά κοινά σημεία που με έκαναν να ενώσω τις δυνάμεις μου. Δεν μου λείπει ο μισθός του Δημάρχου. Βγάζω πολύ περισσότερα. Η καθαρή αγάπη μου για το Χαϊδάρι, η δοτικότητα και ο αλτρουισμός μου ήταν οι λόγοι...»
Από την άλλη πλευρά μας ξεκαθάρισε ότι αν και ο συνδυασμός θα προχωρήσει πλέον δια του δυο, ο επίσημος επικεφαλής του και υποψήφιος Δήμαρχος θα είναι ο Ανδρέας Μποζίκας και θα πορεύεται μαζί του.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΑΝΑΝΟΥ