ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΤΟΥ 10ΟΥ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

10 dhm ARXIKH

 

Παιδικά χαμόγελα, φωνούλες και πλήθος από ενδιαφέρουσες απορίες γέμισαν με ενέργεια τα πρωινά της Τρίτης 19 & Τετάρτης 20 Απριλίου όπου μαθητές και μαθήτριες του 10ου δημοτικού σχολείου Αιγάλεω επισκέφτηκαν το Άλσος και ξεναγήθηκαν από τους "Φίλους του Πυριτιδοποιείου" . Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί που τα συνόδευαν είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ιστορία του Μπαρουτάδικου, ένα από τα ιστορικά σημεία της πόλης μας , να συγκεντρώσουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες , να κάνουν ερωτήσεις, να κεραστούν, να παρατηρήσουν και να παίξουν στον φυσικό και γεμάτο ενεργεία χώρο του άλσους . Ευχαριστούμε πολύ την διευθύντρια του 10ου δημοτικού σχολείου Αιγάλεω, κα Μάρα Αργυράκη, τους δασκάλους που με χαρά συνόδευσαν τα παιδιά της Δ´, Ε' & ΣΤ´ Δημοτικού, Ιωάννα Βγόντζα, 'Εφη Κόκκα, Ιωάννα Λιγοψυχάκη, Μαρία Μπαζιώνη και Δημήτρη Βισβίκη. Ευχαριστούμε επίσης όλους τους μικρούς μαθητές για την όμορφη δράση που μας χάρισαν.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για το ενδιαφέρον και την στήριξη τους στις δράσεις του συλλόγου μας ,την κα. ΙΩΑΝΝΑ ΔΈΚΑΤΡΗ Υπεύθυνη πολιτιστικών Δευτεροβάθμιας Γ' Αθήνας και την κα ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΜΑΡΊΑ Υπεύθυνη πολιτιστικών Πρωτοβάθμιας Γ' Αθήνας.
Ως Σύλλογος είμαστε πάντα πρόθυμοι & "ανοιχτοί" για ανάλογες δράσεις σε συνεργασία με σχολεία είτε άλλους συλλόγους σχετικά με την ανάδειξη της σπουδαιότητας και ιστορικότητας του Μπαρουτάδικου.
O Πρόεδρος                                                        Η   Γραμματέας
Δημήτρης Μπέσης                                              Βιργινία Γεωργοπάνου

 

10 dhm 01

 

10 dhm 02

 

10 dhm 03

 

10 dhm 04

 

10 dhm 05

 

10 dhm 06

 

10 dhm 07

 

10 dhm 08

 

10 dhm 09

 

10 dhm 10

 

10 dhm 11

 

10 dhm 12

 

10 dhm 13

 

10 dhm 14