Ευρωπαϊκό έργο CLILCONNECTION

 

1η Βραχυπρόθεσμη εκπαιδευτική ανταλλαγή

 

μαθητών στην Ισπανία

 

 

ispania6

 

 

Στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ ΚΑ2 CLILCONNECTIONαντιπροσωπεία του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω, αποτελούμενη από δύο εκπαιδευτικούς και έξι μαθητές των Ε’ και ΣΤ’ τάξεων, μετέβη στο ColegioJaby, SLστην πόλη TorrejonDeArdoz, της Ισπανίας για την πρώτη βραχυπρόθεσμη εκπαιδευτική ανταλλαγή μαθητών και συνάντηση όλων των εταίρων και συμμετασχόντων στο πρόγραμμα.

 

ispania7

 

Οι μαθητές του σχολείου μας παρακολούθησαν σε καθημερινή βάση τα μαθήματα του Ισπανικού σχολείου και συμμετείχαν σε εργαστήρια που αφορούσαν στην υλοποίηση του παραπάνω προγράμματος.

Σε χρόνο μετά το σχολείο, τους δόθηκε η ευκαιρία να ξεναγηθούν μαζί με όλα τα παιδιά του σχολείου σε αξιοθέατα της πόλης.

Επίσης τους δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφτούν και να γνωρίσουν τον Δήμαρχο της πόλης TorrejonDeArdoz.

Τέλος, βρέθηκαν στη Μαδρίτη όπου ξεναγήθηκαν στα σημαντικότερα μνημεία της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαθητές μας ξεχώρισαν για την ικανότητα επικοινωνίας τους στις ξένες γλώσσες και για το ήθος τους.  

Στη συγκεκριμένη συνάντηση, καθορίστηκε η περαιτέρω πορεία του τριετούς έργου καθώς και το χρονοδιάγραμμα εκπόνησης των επόμενων δραστηριοτήτων των μαθητών μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

 

ispania1

 

galaktompoureko-banner -01

 

ispania2

 

 

ispania3

 

ispania4

 

ispania5